Ara sıra da vatan kurtarırdık hemcinslerimi kim prenses yaptı
2 ay
Ara sıra da vatan kurtarırdık hemcinslerimi kim prenses yaptı
Bence o dönemler çok özeldi, ortak bir geçmişi konuşmak ve hayal etmek bir tür bağ kurma biçimiydi. Zamanla insanlar ilgi alanları değişiyor, ama o güzel anılar aklımızda kalmaya devam ediyor.
Benle konuşabilirsin ✨️
https://youtu.be/6dOwHzCHfgA?si=-IDFi8s84cgY_g3M 3.17 gir müziğe 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👉👈
Tarihe çok ilgim yok hatta sıkılıyorum çoğu zaman ama bazen sarıyor o anıma denk getirirsen konuşurum skjdjdjsksja
Aman sabah getirme xmdjdj ne diyo ne anlatıyor bakışı atarım
Yok sen her zaman öylesin jfkfkf
Kc akfvajgacfkj tm tamam
Şş
Kafama geldi attığın taş enver. Cemal ile talat aşık olunca enver paşanın ittihatcılara attığı trip 🤣🤣
Enver yengen kızıyor siyaset yok 😁😁😁
Siyaset yok enver oğlum ne biçim taş attın kafam acıdı 🤣
Hayır kronikleri varmış
Bakıyorum bende
Su soğutmalı bakalım yazın hava soğutmalı sorun benim egzosa bacağı değen yanar.
Bekle sen burada bir motor var ona bakıyım ben
Biz Berk ve Şenay 😄 Eski “tarih muhabbeti + vatan kurtarma” tayfası büyük ihtimalle kira, kredi, iş, evlilik üçgeninde kayboldu kardeşim 😅 Bir kısmı da Marvel, dizi, TikTok evrenine göç etti. Sen yine böyle sorular aç, merak etme; o kayıp ittihatçı ruhlar bildirim sesi duyunca ortaya çıkar 🚬📚🇹🇷
Küsülür mü buna ya 😔 Haklısın, fazla lakayt kaçmış olabilir. Niyet dalga geçmek değildi, üslup seni rahatsız ettiyse özür borçluyuz 🙏
Cevap
8Cevap
kalmışlardır biraz
Hemcinslerin prenses olmaya meyilliymiş. hemen kabullendiler 😂
@ScramblerChopperMam aldım aldım agam mdldldldl selam olsun sana yenge
o guzel adamlar atlarına binip gittiler işte... geriye kalanlar at binmesini bilmeyen prenses erkekler 🙃😅
Valla o kişiler benim etrafımda hala var şükürler olsun. Güzel dostlar güzel insanlar seçmişim çok şükür
Yanii tarih bilgim pek yoktur ama bilim teknoloji uzay vs konuşmak istersen oyun vs konuşmak istersen ben konuşurum agam skdnwjdns
Valla silent hill lorunun ayaklı arşivi tam olarak benim skfnwndn benden souls like pek bekleme bilmediğim oyun türü ama psikoloji üzerine olan oyunlar hakkında sorular olursa cevaplarız heshhwjd özellikle silent hill lorunu ezbere biliyorum
Hatta silent hill timeline'ını yazayım sana mdmfnskd
silent hill time line:
silent hill f - hinako'nun şahsi hikayesi
Silent hill origins - lanetli kasaba ve tarikat olayları öncesi
silent hill 1- lanetli kasaba ve tarikat olayları
silent hill 2- james'in bireysel hikayesi
silent hill 3- lanetli kasaba ve tarikat olayları + harry'in bireysel hikayesi
silent hill 4- lanetli oda ve seri katil hikayesi.
Oynamadıklarım:
silent hill downpour, homecoming shattered memories falan zattirik hikaye
silent hill the short message- tamamen silent hill ismini canlandırma çalışması ve demo gibi bir şey
Uzay konusunda da eğer video izleme alışkanlığın varsa çok güzel kanallar önerebilirim
Heh okeyy buna sevindim :) mükemmel bir oyun ya. Önceden silent hill'den çok korkardım. Canavarların falan resimlerine bakınca harbi ürkerdim. Ne zamandı hatırlamıyorum ama 2017 de bi ingilizce video karşıma çıkmıştı silent hill'in anlamı gibi bir şeydi. Oradan öğrenince ohaaaaa demiştim. Sonrasında oynamaya sürekli korktum. (Korku oyunlarından hala korkarım) Sonrasında işte yavaş yavaş alıştım ve dediğim gibi çoğu oyununu bitirdim. Akira Yamaoka abimin müziklerine aşık oldum her oyunlarda :).
Ya açıkça söylemek istiyorum. Bence silent hill değeri bilinmemiş muhteşem seviyesinde bir oyun. Sadece "ya aslında bu oyun böyle değil şöyle" diyip anlattığımda bile oyuna yükseliyorum wnfnwkfnwkd. Psikolojik içeriklere bayılıyorum. Cry of fear, silent hill, soma, doki doki, Milk Inside a Bag of Milk Inside a Bag of Milk , Milk outside a Bag of Milk outside a Bag of Milk, amnesia (maalesef oynayacak kadar götüm yok) the evil within ve alien isolation (bunu da oynayacak kadar götüm yok)
Bayılıyorum bu tür psikolojik korku veya yarı psikolojik korku türlerine.
Heh işte silent hill kalitesi tam öyle ya mskdnsks valla şu anda gidip tekrar silent hill 2 veya f oynayasım var ha dur dur şeyde çok rahatsız etmişti beni silent hill f diyince aklıma geldi
Kamugara
Oi-omoi
Ve tabi ki Shiromuku
Bu arada silent hill f baya baya iyi korkutuculuğa sahip. Ben Dost Kayaoğlu gibi eski japonya atmosferini mimarisini vs korku içeriklerinde görünce fazlasıyla korkan biriyim. Aşırı rahatsız ve tekinsiz hissettiriyor
hahah çok şey istiyosun şimdikilerden :D beyni ve duyguları olmayan başkalaşmış bir cehalet nesli patladı şu an :D
Sınıf maçı yapmak yerine kızlarla voleybol oynayan o elemanlar
Voleybol oynamak değil ya mesele, o çocuklar temiz çocuklardı, şimdikiler öğretmen öldürür, adam bıçaklar, hırsızlık yapar.. Keşke voleybol oynayacak kadar temiz olsalardı.
Hee cuma hutbesinde bu konu yüzümden imamla kavgs etmiştim
Oraya girme florasan partili tax man belamizi sever kanka 🤠
250 gr muhtaçlığı günümüz erkeklerinde satıcılığa sebep oluyor maalesef.
Hiç bişey eskisi gibi değil artık
Karı kız pesindedirler
tarihi seven ve tarihten konusan insanlara hep ozenmisimdir😒
yks zamani cook arastirdim da aklimda kalmiyor, tarihle ilgili seyler de izlemiyorum ondandir belki
ogretiyorsa izlerim hshshs
izlerim belki sıkılmazsam, uzun sanirim o
tamam anladim hshshsh teşekkürler
Köpek olup gitmişlerdir :):)
Saraya
Kufi kafada
Yaşlanmış gibi konuştun
Piyasadan çekildiler onlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?