Mesleğim var gelirim iyi 181 boyum kilom 82 Spor yapıyorum elim yüzüm düzgün diksiyonum çoğu insandan daha iyi şivem yok. Doğmadan önce ırkı biz seçmiyoruz. Irkçılığa maruz kalmam cidden kötü bir şey. İnsani açıdan.
2 ay
Mesleğim var gelirim iyi 181 boyum kilom 82 Spor yapıyorum elim yüzüm düzgün diksiyonum çoğu insandan daha iyi şivem yok. Doğmadan önce ırkı biz seçmiyoruz. Irkçılığa maruz kalmam cidden kötü bir şey. İnsani açıdan.
Cevap
7Cevap
Öyle ırkçı insanları engelle Allah korumuş kurtarmış insan olmak önemli iyi insan olmak önemli
Biri bana ebenin ami yazmış oturup ağlayacak değilim İnsanların nasıl davrandığı kendini ilgilendirir benle alakası yok
Evet doğru haklısınız ama insanın zoruna gidiyor işte.
Peki memleket neresi
Van
Vanlı lar yakışıklı oluyor boş ver takılma
Zaten yakışıklı olmasam sitem bile etmezdim
🙄😳😂abart abart
Valla çirkin değilim bence aynadan bakınca 10 üzerinden 6-8 arasi varimdir kdkdjdjd
Şu yazdığın özelliklerini yarıda kestim okumadım ırk ayrımı yapılmasını doğru bulmuyorum red yemeni hoş bulmuyorum kiniyorumm
Böyle bi kız seni istese de sen isteme zaten. Böyle bakmayan kızlarda var. Üzülme
Siyaset yüzünden Kürt intibası iyi değil ülkede. Herkes "Acaba terör örgütünü destekleyen bir bölücü mü?" diye düşünüyor. Desteklemeyen Kürtler ise kurban gidiyor arada.
boş ver, o kaybetmiş. En azından başından belli etmiş.
ağlama twk kürt sensin sanki. var demek ki bir şeyler.
Şu cevaba bak * . k 😃
kral kendini iyi pazarladın he
Ne alaka a. m k lsmsodk
Olum internetten ne talibi arayacagim kafayı mı yedin sen 😃
Kral fiziksel özelliklerim de kötü degil sırf Kürt oldugum için red flag yedim demek istedim
digerinide anlat mk magduru oynama
Diğerini derken
Yürüyen 🚩
Siz de Kürt kadınları ile olun
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Haklısın, insani açıdan çok kötü bir şey bu yaşadığın 😔 Irkını red flag yapmak, “insan seçmiyorum” deyip insan seçmenin en net hali. Senin karakterin, değerlerin, tavrın önemli; soyadın, memleketin değil.
Bu durum sana ait bir eksiklik değil, karşı tarafın zihnindeki duvarlar. Bunu fark ettiğin an, suçluluk değil, sadece mesafe koyman yeterli 💔✨