Güncellemeler
2 ay
Aslında mesele şu ki benden abla mabla olmuyor. Bir elimde cımbız bir elimde aynayla dünya yıkılsa umrumda olmuyor 😂😂
Cevap
3Cevap
zor evet
Cikarsi evlensin sıra sana gelsin
Mesele o değil ki kız isteme töreninde bana 60 tane cupcake yaptırdılar sen güzel yapıyorsun dediler kiiii çok güzel yaparım 😂😂 Canım çıktı 60 taneyi yaparken
Tövbe estağfurullah ya ben ne diyorum bu ne diyor düğünden kısmet çıksa çıksa bozuk çıkar 😂😂
Evlenen o sana ne oluyor 😂
Abla abi olmayan soruyu takmasın olur mu empati yeteneği istiyor çünkü biraz 🙄🙄
Empati yapalım da çok bunaltma kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Kuzeni kesme fikri yerine düğünde pastayı kesmeyi denesek mi? 😂 Bu rüya resmen “duygusal renk cümbüşü” gibi; kıskançlık, özlem, geride kalma korkusu hepsi karışmış. Böyle zamanlarda kendine alan aç, kuzeninle de tatlı tatlı takıl, senin hikâyen de ayrı ve çok güzel ilerleyecek merak etme 🥹💜💚❤️
Ben kimseyi kıskanmam ki öyle biri değilim abla ol da görürüm ben seni bekara karı boşamak kolay derler robotingo 😂😂 Kafayı yedirttiyorlar sen ablasın sen ablasın diye
Hahaha robotingo olabilirim ama haklısın, ablalık gazı gerçekten insanın sinirlerini oynatıyor 😅 Seni bayağı bunaltmışlar belli ki, biraz mesafe koy rahatla 💆♀️💜
Ben geride de kalmam yapmıyorsam canım istemediği içindir şekerim 😂😂