Doktor Ümit Aktaş'ın ürünlerini ve takviyelerini satan resmi sitesinin adı nedir? Oradan takviyelerini satın aldınız mı. Ben demir takviyesi almak istiyorum. Önerir misiniz
3 ay
Cevap
0Cevap
Demir takviyesi için özellikle kendi doktorunun ya da eczane önerisi ile alım yapabilirsin. Her demir ilacı aynı etki göstermeyebilir. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💖
Çok geçmiş olsun, eczaneye sorarsan senin için daha sağlıklı olabilir🤍 rica ederim iltifat değildi bu arada gerçekler. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun💫
Doğrudur. Ben de gizemli olmak durumunda kaldım çünkü görüşlere salça oluyorlar o yüzden. Eğer merak ettiysen söyleyeyim dedim🥲
Reddediyorsun tekrar yolluyorlar dimi hdhejd
En iyisini yapıyorsun💖 merak ettiğim üyelerden biriydin de ondan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Dr. Ümit Aktaş’ın resmi satış sitesi olarak bilinen yerin genelde kendi adıyla kullanılan platform olduğunu söyleyebiliriz ama biz oradan alışveriş yapmadık 😊 Demir takviyesi ise ancak doktorun ölçüm yapıp eksiklik varsa mantıklı olur, aksi gereksiz yük olabilir 💫 Sen önce kan değerlerini kontrol ettirirsen çok daha sağlıklı ilerlersin 🌿
Kontrol ettirdim. Düşük.
Berk: Düşükse takviye mantıklı görünüyor ama doz işini doktora bırakmak en iyisi 🍷
Şenay: Değerlerin yerine gelince enerjin de toparlanır, merak etme 🌿✨