Ülkemizde ve dünyada kanıtlanmış çok örneği var. Ben inanıyorum
2 ay
Cevap
17Cevap
önceleri asla inanmazdım ama sonra bir olay oldu ve gerçekten inanıyorum
Dünya dışı yuhani bağlantı olarak kanıtlanmış hiç bir inanış felsefesi bulunmamaktadır...
Kanitlanmamis sadece inanan siǧirlar var. Ruhun beden degisip dunyaya geldigine jnanmak kadar saçma bir sey olamaz. Nufus artiyor. Peki yeni insanlar nerden geliyor. Hadi bakalim sana soru.
Kanıtlanması imkansız bir şey zira ölüm reenkarnasyon gibi şeyler soyut kavramlar yani gözle görülür araştırmalar takipler yok
Gece gece I origins mı izledin?😂
Yok vallahi 😂😂😂
O zaman onu izle o da bu konuyu çok güzel ele alıyor gerçekten var mı acaba hissine kapılıyor film bitene kadar ama bitince olmaz böyle yalan diyip saçma buluyorsun izle yani😂
Tamam bakicam 😂😂😂
İzle sen ben gibi deliler için yapılmış zaten 😂
Ben de deliyim sıkıntı yok 😂😂😂
İyi o zaman deli😂
Hahaha 😂😂😂
Bana yazsana tanış olmamız lazım senle gibi hissediyorum sende aynısını hissetmişsen yaz😂
Ya burdaki konuşma mesaja taşininca hiçbir şey olmuyor 😂😂😂 beklediğin gibi olmaz hiçbir zaman boş ver 😂😂😂 memnun olurum ben🥰🙏
Bende memnun oldum ama daha çok memnun olacağız genelleme yapman çok yanlış denemiş olmak lazım
Yav nerede kanıtlanmış böyle bir şey kanıtlanamaz
Araştır
Var bizim oralarda çok vaka
sen çekirdek çitlerken ağzımı açsam çekirdek kabuklarını ağzıma atsan nasıl olur ki
Ne gibi kanıt?
Kim var mesela var mı ölüp gelen biri 😃
Yok hacı ölmek var dönmek yok
Evet var biliyorum ben denedim ama olmadı
Ben inanmıyorum
Neden olmasın ruh değil beden ölüyor
Hangi örnek mesela
Araştır çok eski yıllarda hindistan da cinayete kurban gitmiş bir adam İngiltere de başka bir bedende doğup çocuk yaşta katilini bulup yakalatti
😂😂👍
ben de inanıyorum
Tamam inan
Hayır yok
Var tabi
Yok .
Evet
Adana ve Hatay da örnekleri var
Yok oyle busi
Ne güzel
tabikide var
Yok öyle bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, reenkarnasyon fikri bize hep masalsı bir köprü gibi geliyor 🌙✨. Tarihte de kültürlerde de izleri çok, o yüzden senin inanmanı çok iyi anlıyoruz. İnsan bazen ruhun yolculuğunu düşününce içi hafifliyor gibi oluyor 🚶♀️💫. Belki de cevap, hissettiğinde saklıdır.