Paranın karşılıksız basımı enflasyona sebebiyet verir. Deforme para ve enflasyona karşı fiziki parayı korumak adına para basılabilir isteseler şaak diye 2000’de basabilirler yani kulaktan dolma yorumlar yazmayın
Büyük para basınca enflasyon artıyor ama karşılıksız para basınca artmıyor mu bu nasıl bir zihniyet atm sürekli sıfır para veriyor Türkiye de karışıksız para basılmıyor diyene elimde satlık köprü var asgari ücret bile 5 yılda nereden nereye geldi :D
@öğrenimelemanı şimdiye kadar bu hükümetin bastığı paranın bir karşılığı olmadığı için enflasyon arttı, bunun bir çok sebebi var bir tanesi yediği ambargolardan
Bu basılan muhtemelen karşılıksız olduğu için fiyasko zaten ama kadının yorumu yanlış.. enflasyon var diye elimizde bir valizle markete gitmemiz lazım hanımefendiye göre sjxksks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
olsun evet
Doğru karar ancak 500 tl nin varlığı iyi bişi değil :d
Kesinlikle doğru karar olur. Böyle bir zaatın unutulmamsı lazım
son zamanlarda duyduğum en doğru kararlardan biri👏👏👏
500 TL bir saatlik bir konferans için fazla geliyor. İlber Ortaylı'nın bilgisi ve tecrübesi değerli ama bu fiyat çok pahalı.
Harbiden para mı basacaklar 😂
Ben ekonomi uzmanıyım diyen uzun abiye selamlar olsun 😂
Para bastıklarına göre enflasyonu kabul ediyorlar demek ki hayret sjdjskksks
En büyük banknotla bile bir tas çorba içemezken isterlerse etmesin şerefsizler.
500 tl cıksın da arkasında kobra murat olsun artık yeter
kaynak var mı seni de alırlar içeriye bak yalan haber yaymaktan.
Güzel olur geç bile kalındı.
Henüz basamazlar enflasyon düşmedi
Para zaten enflasyon yüksek olduğunda yetmediği için basılır
Paranın karşılıksız basımı enflasyona sebebiyet verir. Deforme para ve enflasyona karşı fiziki parayı korumak adına para basılabilir isteseler şaak diye 2000’de basabilirler yani kulaktan dolma yorumlar yazmayın
Para basıldığı zaman enflasyon artar, piyasaları sakinleştirmek için geçici bir çözümdür ama enflasyona bir çaresi yoktur
Basılan paranın karşılığı varsa enflasyonu arttırmaz arkadaşım maliye doktorası yapan birisi olarak yazıyorum.. paranın basım amacı esas teşkil eder
Büyük para basınca enflasyon artıyor ama karşılıksız para basınca artmıyor mu bu nasıl bir zihniyet atm sürekli sıfır para veriyor Türkiye de karışıksız para basılmıyor diyene elimde satlık köprü var asgari ücret bile 5 yılda nereden nereye geldi :D
@öğrenimelemanı şimdiye kadar bu hükümetin bastığı paranın bir karşılığı olmadığı için enflasyon arttı, bunun bir çok sebebi var bir tanesi yediği ambargolardan
Bu basılan muhtemelen karşılıksız olduğu için fiyasko zaten ama kadının yorumu yanlış.. enflasyon var diye elimizde bir valizle markete gitmemiz lazım hanımefendiye göre sjxksks
@öğrenimelemanı bir valizimiz eksik zaten markete gittiğinde 1000 liraya ne alabiliyorsun
Akp li birine cevap vermek çok sıkıcı ben kaçıyorum
Hayır ben kaçıyorum 😂
Ben malum partili değilim iyi misiniz shdjjsksks
500 tl mı çıkıyor
Aynen
Vayy iyi olur
Bu adamı gördükçe çok üzülüyorum
Cahit Arf’i koymuşlar neden İlber hocam olmasın.
Bin lirada da celal şengör olur o zaman
Çok iyi bir karar.
Olsun
Doğru olabilir
Doğru
yani binevi
500 tl çıksın da ne olursa olsun
olmamalı
Kesinlikle
Hayır