Bu site ruh hastaları ile dolmuş?

Dün gece bana buradan sataşan hakaret eden yazdığım yorumların soruların altında adımı etiketleyerek beni taciz eden ahkam kesen ruh hastası sorunlu kişi başka hesaptan olsa gerek hesabımı takip etmiş ajan misali sızmış çünkü hesabım her zaman hep gizli aylar önceki sorularımı tek tek inceleyip üşenmemiş şikayet etmiş bu arada şikayet ettiği soruların tamamı kadınları eleştirdiğim sorular 😂😂 bu arada hesabımda 800 tane soru var bunları tek tek inceleyip kadınlara özel olanları aramış tek tek şikayet etmiş bu ruh hastalığı değil de ne herkes yansılmasından çok korkuyor beni bu şekilde yıldırma yıpratma peşindeler bana baya takmışlar benim eleştirilerim feci derece batıyor bu tip ruh hastalarına hayatlarında epey mutsuzlar yemedikleri halt kalmamış acısını senden benden alıyorlar yarası olan gocunuyor ben bu şekilde pes edecek terbiye edilecek kontrol edilecek birisi değilim istediğim soruyu da sorarım görüsü de belirtirim kimseyi alakadar etmez tam gaz sormaya devam edeceğim hatta kaldırılan soruların kopyası bende mevcut onları da zamanı gelince soracağım tekrardan

Bu site ruh hastaları ile dolmuş?