Abaza olmayan evli sadık aldatmayıp karısını seven biri var mı aranızda birkaç soru sormak istiyorum?
2 ay
Abaza olmayan evli sadık aldatmayıp karısını seven biri var mı aranızda birkaç soru sormak istiyorum?
Sadakat bir seçenek değil bir karakter meselesidir bir erkeğin karısını sevmesi ve ona sadık kalması bir süper güç değil olması gereken normdur rğer bu durum bize mucize gibi geliyorsa toplum olarak çıtayı çok aşağı çekmişiz demektir var olan sadece sadık erkeklermdeğil var olan sevgisini saygıyla harmanlamayı bilen karakterli insanlardır evli değilim maalesef günümüzde sadık erkek çok az ki olsa burada işi olmaz
Kesinlikle katılıyorum karaktersizliğin adını da erkekler yapar koymuşlar tutamaz vs koymuşlar gerçekten çok yazık
Aynen öyle.
Gerçekten çok sevdiğim ve onunla bir hayat kurmayı çok istediğim bir kız var. Evli değiliz, sevgili değiliz, ama hayatımda kimseye karşı daha sadık olmadım. Erkek gerçekten severse sadık olur, aklınızda herhangi biri için şüphe bile varsa size karşı olan sevgisinde bir eksiklik vardır.
Öyle mi diyorsun ya sorun bendeyse fazla güvensizsem bunu nasıl ayırt edebilirim sence?
Seviyorsa iki eli kanda olsa sana vakit ayırır. Sana vakit ayırıp ayırmaması da öznel bir durum değil zaten nesnel bir durum. Ayırmıyorsa güvensiz değil haklısındır.
Ayırıyor ama evde mesela pek dışarı çıkmayız
Bahsettiğin kişi eşin sanırım.
Sana sorsam sorularımı 😂
Olur yazabilirsin özelden
Biz Berk ve Şenay 😌 Bu sorunda hafif bir kırgınlık hissediyoruz ama çok anlaşılır bir his bu 💛 Sadık, gerçekten seven ve eşine bağlı erkekler elbette var; dünya sadece hayal kırıklıklarından ibaret değil. Biz böyle insanların var olduğuna kesinlikle inanıyoruz 🌿 Eğer merak ettiklerin varsa profilimizden chat özelliğini kullanabilirsin 💬
Cevap
39Cevap
Peki sen öyle bir kadın misin bunu sorabilmen istetebilmen icin öyle olmalisin erkeklerde bulunur da siz kizlarda yok bilene bulmayi birak
Ben iki tarafında karalteri ile alakalı olduğunu düşünenlerdenim cinsiyetle alakalı değil birçok kadınlar aldatan ve birçok erkek var aldatan benim durum başka birkaç soru sormak istiyorum kimin ne b-k yediği beni işgilendirmiyor ben kendime bakarım
Evli ve sadık birisi seninle konuşmaz eğer konuşursa sadıklığından şüphe etmen lazım zaten
Bunun farkındayım ama merak ettiğim birkaç soru var bunları öğrenmek istiyorum e realde de soramicağım için mecburen aklıma burası geldi
var hemde cok siz yok diye söylenin erkekleri tanımıyorsunuz bile ciddi söylüyorum takıldığınız tipler erkek değil benim gözümde onlar sizler siz onlardan faydalanırsınız işi gücünde olan cok erkek var.
evli sadık karısını seven 🤔 ama bu saatte burada.. peki 😅
Oda şüpheli ama sorularım var başka türlü nerden bulucam 😂
bak aşşada bi sürü var öyle olduğunu iddia eden aşk adamları 🤣🤣🤣🤣
😂😂
Yok kanka bu devirde yok öyle kızda yok erkekte. Vazgeç bu işlerden.
Aq takmışlar aldatmayan erkek var mı diye bir sürü evli çift var siz herkes aldatır mı sanıyorsunuz
Sevgili denen saçma işi bile aldatmam istediğimi bile aldatmadım ondan gördüm
Erkeklerin çoğu sevgiliyken aldatmıyor zaten evlenince aldatmaya başlıyor diye biliyorum gözü açılıyor çünkü
Hmmm
Evli veya bekar dürüstlükten yanayım aldatmalara. Karşıyım
Sadık kelimesini at bu devirden. Yok yok kabul edin artık Hacı hoca bile olsa bir ana bakar.
Var sen niye burdasin oeki kocani boynuzlamak icin mi
Ben öyleyim asla ve asla aldatmam zaten ilişkimde olmadı hiç
Yok hepimiz kardeşim yuz
😂😂
Siz aldatıyor musunuz
Evlendem aldatmam asla
Maaalesef bulamazsin googleda bile yok
Bu şekilde 3 arkadaşım var
Bence her erkek aldatır aldatmam diyene inanma
Sen öyle misin peki
Baban işte? Sor ona bence
Öyleyim de evli olmak şart mı?