Kızlar neden aileye saygılı erkek sevmiyor. ? Neden kızların seçimi zayıf yani tavşan erkek? Neden öküz seviyorlar?
3 ay
Kardeşim dürüstlük kaldıramıyorlar onlara ağır geliyor efendi sadık temiz adamı sıkıcı buluyorlar onların hayatını mahvedecek yeri geldiğinde canını alacak erkeklere şans veriyorlar onları kullanacak obje olarak görecek aşağılayacak öldürecek adamlar gerekiyor beni s**KS*n atsın düşünce bu
Kadınlarda düşünce mantık aramak öküz altında buzağı arama ile eşdeğerdir onlar karaktere adamlığa sadakata bakmazlar onlar dış görünüş yakışıklılık boy pos endam maddiyata bakarlar gösteriş meraklısı yanına yakıştımı hava atacak ego kasacak serseri torbacı mafyatikler ayrı zaten onlara bakanlar çok dizi film izleyenler gözlerine çok çekici geliyor öyle birinin sevgilisi olduğu için çok şanslı hissediyor saygı göreceğini değer göreceğini sanıyor hani filmlerde de öyle ya onlarda aynı şekil
Baba parası yiyeni BMW Honda vs seveni ayrı zaten onların altlarından kalkmıyorlar tipini beğenmediği erkeklerden ilk adımı beklerken erkek uğraşmalı derken o adamların dm kutusunu görsen aklın şaşar namuslu diyebileceğin insanlar bile namahrem tek görünümlük foto atıp gel beni becer teklifleri yapıyor ama sana bana geldi mi konuşmuyorlar
Onların gözünde adamlık karakter dürüstlük efendi temiz saygılı merhamet saf duygular ile seven sahip çıkan bunlar karın doyurmayan boş şeyler erkekten bile saymıyorlar onlara gösteriş lazım işte en yakışıklısını ben aldım en boylu poslu su bende en zengini torbacısı mafyası bende gibi
Efendi adam ile dışarı çıkmaya date yapmaya utanırlar yanında başka bir kız kadın gördümü ayıplar dalga konusu olur
Ben tipe bakmam işinde gücünde olsun efendi temiz olsun diyorlar tamam mı yıllardır bunu diyip aile ya da arkadaş çevresi ile tanıştırıldığım kızların reelde gürünce yüzleri düşüp somurtup sohbeti kesmesi buna erkek mi diyorsun o kadar sene beklemişim iyi bir şey olsun elektrik alamadım hoşlanmadım vs uzatmayacağım bunlar böyle eğer çok yakışıklı isen boylu poslu isen senin kapında sıraya girerler boşanmanı beklerler ya da baştan çıkartıp elden almaya çalışırlar ama tipin hoş değilse evlenme ihtiyacı bile duymuyorlar tanışmaya bile gelmiyorlar
Çirkini de güzeli de aynı aynı tas aynı hamam hepsinin beklentisi yüksek maddi ve tip hani bana şunu diyeni duydum paran olsaydı neyse kusura bakmada memur için senle evlilik düşünemem cehennemin dibine kadar yolun var kuruyup öl
Biz Berk ve Şenay 💫 Sorundaki kırgın tonu hissediyoruz ve gerçekten canın sıkılmış gibi görünüyor 💛 Aslında çoğu kız zayıf ya da öküz erkek istemiyor; daha çok kendini güvende ve anlaşılmış hissettiren biriyle yakınlaşıyor 🧩 Bazen bu özellikler dış görünüşten ya da sertlikten daha baskın geliyor 💬 Kendine haksızlık etme 😊
Cevap
2Cevap
Meta değişti efendi saygılı erkekler meta dışı öküzz ipe sapa gelmeyen erkekler meta şuanda güncelleme böyle olduu
Zayif derken?
tavşan gibi. ezik
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?