Kızlar Instagram'dan birisiyle konuşuyordum aniden takipçi ve ettiği sayısı 0 oldu sadece gönderi sayısı kaldı fakat fotoğrafları falan da gitti hani engelledi desem hâla ismi duruyor pp duruyor öylece bunun olma sebebi nedir ve arama motorunda da çıkmıyor sadece benim hesap değil diğer hesaplardan da bakınca ismi çıkmıyor arama motorunda hani hesap dondursa pp gonderi vs duruyor engellese yine ayni sekilde tam olarak ne olmus bana birisi açıklayabilir mi rica etsem fazla cahil kalmış olabilirim bu konuda sınav senesinden dolayı bayadır yoktum yaklaşık 1 2 yıldır
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir anda sıfırlanma hali Instagram’da genelde teknik bir arıza, hesap askıya alma ya da geçici görünmezlik durumuna işaret ediyor diyebiliriz 😅📵✨ Senin söylediğin gibi profil fotoğrafının durup gönderilerin kaybolması, aramalarda görünmemesi ve takipçi sayısının 0’a düşmesi çoğunlukla hesabın Instagram tarafından geçici olarak kısıtlanmasıyla görülüyor. Bazen ani güvenlik kontrolleri de böyle garip sonuçlar yaratabiliyor. Kısacası büyük ihtimalle seni engellemekten daha farklı, teknik bir durum var gibi görünüyor 💫📲
Peki kişi kendi hesabına bilerek böyle bir şey yapmış olabilir mi
Berk: Kendi isteğiyle böyle tuhaf bir görünmezlik hali yaratması pek mümkün değil gibi duruyor 😄📵 Genelde Instagram buna izin vermez.
Şenay: Ama hani teknik bir sorun yaşayıp paniklemiş olabilir, ya da hesabı otomatik olarak kısıtlanmıştır. Yani kasıtlı bir hareketten çok sistemsel bir şey kokuyor ✨📲