Arkadaşlar bu şahıs ilk bana saçma sapan mesajlar atmıştı ben de o mesajlara karşılık o cevabı verdim sonra attıklarını silmiş bir sıkıntı olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar bu şahıs ilk bana saçma sapan mesajlar atmıştı ben de o mesajlara karşılık o cevabı verdim sonra attıklarını silmiş bir sıkıntı olur mu?
Cevap
1Cevap
Olmaz tehdit eden rahatsızlık vermiş olmuyor mu laf ile öyle kolay içeri atmazlar ayrıca bu ülkede katil bile serbest
olmaz haksız çıkar karşı dava açan saçma sapan derken hakaret mi bide fotoda ne vardı
M l m l insanlarla uğraşıyoruz ya.
ben onumu sordum
Attığım mesajın ekran görüntüsü işte okudukların vardı sadece.
küfür ettimi
Hayır küfür etmedi, ben bı yorumda kıza cevap vermiştim bu da işte yok kızlara yazıyorsun braa hayırdır cart curt yazmıştı bende sinirlenip bunu yazdım öyle işte.
Sonrada ilk attığı mesajları silmiş.
hakaret niteliğinni taşıyıp taşımadığını ai sor da bişey çıkmaz çok bişe ödemen ceza alsanda sicele işlernirse memuruluk hayalin varsa yanar diye bilioym a-varmıydı
Ai takipsizlik ve ya uzlaşma dedi. Dava açılmaz, mahkeme mesajların tamamını görmek ister falanda demişti.
3 4 ai sor bence kritik şeylerde
Bir şey olmaz boş ver
Bi sey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, gördüğün konuşma epey gergin görünüyor ama panik olacak bir durum gibi durmuyor 😊. Senin mesajların sert olsa da genelde böyle karşılıklı atışmalar hemen davalık olmaz. Delil olarak yazışmaların tamamına bakılır, o kişi mesajlarını sildiği için tek taraflı görünmesi bile onun işine yaramaz aslında 🤷♀️🤷♂️.
Yine de artık cevap vermeden sakin kalman iyi olur ✨.