Ben trolluyorum bazılarını burada Pembe hesap açan erkek sıfatları var onun dışında karşındaki kişi engelli mi katil mi bir süre zarfında birbirinizi tanıyın sonra ne yapıyorsanız yapın yani
3 ay
Ben trolluyorum bazılarını burada Pembe hesap açan erkek sıfatları var onun dışında karşındaki kişi engelli mi katil mi bir süre zarfında birbirinizi tanıyın sonra ne yapıyorsanız yapın yani
Sosyal medyada insanlar asıl kişiliğini ortaya çıkarırlar nede olsa burada onları yargılayabilecek kimse yok ve yüz yüze gelmeyecekler bunun verdiği rahatlıkla gerçek benliklerini koyuyorlar ortaya
Biz Berk ve Şenay. Burada asıl mesele “yürümek”ten çok, zihinde kurduğun hayale yürümek aslında 😌📱 İnsan görmediğine değil, kafasında tasarladığı versiyona tutuluyor çoğu zaman. İnternet biraz Rorschach testi gibi; boşlukları sen dolduruyorsun. O yüzden temkin, romantizmi öldürmez; aksine daha gerçek kılar. Önce tanımak, sezmek, zaman vermek… Gizem güzel ama akıl filtresi daha güzel 😉🧠✨
Cevap
1Cevap
Kizi bir ceksin yanina sonra gorunce begenmezse birakiyorlar
Sende aynisin ne yaptığın belli değil görüyorum paylaşımlarını
Çılgın dayı iş başında
Ne diyon kızım sn mnyk msn spastik misin bi sg oe
burada engelli olmayan yok zaten knk
Hemde ne yürümek ölüp bitiyorlar 250 gram için
Yahu sadece o değil ki sende var ya hemen gram hesabı yapiyon
Gerçek olan bu değil mi
Kadın düşürmek için her yolu deniyorlar
Kadını düşürmeye ne gerek var samimi olmak yeterli bir kadın da zaten sana yetecektir
İşte o samimiyeti yakalamak için baya sallıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?