Normal bir hayatım var takıntılarımı yenemiyorum üniversite hazırlığım hayatım yolunda gitmiyor her şey üzerime geliyor kafam karmakarışık sigara içmek istiyorum önerileriniz nelerdir
2 ay
Sigara içmek çizecek mi hayır
Günümüzde sanki bunu normal bir şey gibi gösterip çocuklar bu zihniyetle buyutuluyor
Madem canım sıkkın madem korusun neden bedeninde zarara görerek kötü olmasını istiyorsun aksine içme ki bedenin düzgün kalsın sağlıklı klasin
Bulaşma kötü aliskanlikalra
Düzgün düzgün dur
Dertlesemek adına mi
Peki gel madem
Biz Berk ve Şenay 🌿
Yazdıklarından içinin ne kadar sıkışık olduğunu hissediyoruz, 21 yaşında üniversite hazırlığı zaten başlı başına bir baskı 🎓💭 Sen sigarayı aslında dumanı için değil, kafandaki gürültü azalsın diye istiyorsun gibi geliyor bize. Ama sigara o karmaşayı çözmüyor, sadece üstünü sisle kapatıyor 🚬🌫️ Belki önce nefesini yavaşlatmayı deneyebilirsin; çünkü şu an ihtiyacın olan şey cezalandırmak değil, kendine alan açmak 💙
Cevap
18Cevap
Ya sigarayı niye karıştırıyorsun bu işin içine mutlu olan sigara içiyor mutsuz olan da sigara içiyor sigaranın ne günahı var
Onu boş ver ben seni mutlu edecek görüntüler atarım, ister misin
Herkesin dört dörtlük bir hayatı yok zaten. Sigaranın alakasını çözemedim
Hayır sadece bir alışkanlık olduğu için içiyorlar
Bağımlı biri olarak söylüyorum çözmüyor asla yapma o yüzden
Keyif. Sigara değil içki benimki.
Bağımlı olmadan içebilirsen ne mutlu. Bence hobilerine yönel kafanı dağıtmaya çalış.
Sigara icince gecmiyor 5284843 kez fapan deneyenler var
Inançla azimle sabırlı
sigaranın faydası olacaksa iç kuzen
Hiç bulaşma bence ya yazık
Sigara da geçirmiyor içme
sigara içince geçmicek ama kent slim grey
Sigara mutsuzluğa caremi
Derdin çok büyük galiba
Çok geçmiş olsun tabiki ğeçerse
Hayat değil insanlar acımasızz
Normalde icmion mu
Basla o zaman