Kocam kumarhaneye gittiğini söyledi oysa ki ona itiraf etmesem de içime bir şüphe var 4 aylık hamileyim belki hamilelikten mi uyduruyorum diye düşünüyorum ama nedense içimden ağlamak geliyor
2 ay
Kocam kumarhaneye gittiğini söyledi oysa ki ona itiraf etmesem de içime bir şüphe var 4 aylık hamileyim belki hamilelikten mi uyduruyorum diye düşünüyorum ama nedense içimden ağlamak geliyor
Cevap
11Cevap
Kocanın seninle ilgilenmesi lazım bunu en aza indir mesela çayına uyku hapı at uyusun mışıl mışıl uzak tutmaya çalış kumarhane den
Zaten hapla olmuyor bu işler zaten kafası varsa kendi anlar bence
Orası öyle tabi ama en azından zararın neresinden dönersen dönsün kardır
İçinin kötü olması normal kumarhane ne alaka ne işi var oralarda
Kumarbazdan bide çocuk mu yaptın tam bir beyinsizsin bence
Konu bu mu cidden
Git aldır çocuğu kız kocan çocuğun mama parasını kumarda kaybederse aç kalır
Para konu değil zaten çok para peşine almıyor fazlasını bana bırakıyor saklamam için mesela peşine 10 ya da 20 euro alıyor eğer çıkarırsa zaten diğer paramızı ekliyor olmazsa da 20 euro dan daha fazlasını oynamıyor yani tek lafla o kadar da bağımlısı değil
Karıya gitmesine gerek yokki kumara gitmeside çok kötü zaten
Ya ben artik cok sinir olmaya basladim su 21 dan sonra kumarhane gitmelerine ve saat 01,02 donmelerine sesimi cikartmak istemiyorum evimizin huzuru kacmasin diye ama beni sanki zorliyor yap diye hele ona yazmayinca cevaplara donmemesine illa artik cok sinirlenip aramam lazim ki o zaman tamam birazdan eveyim demesi icin arkadaslarinin yanina onu utandirmak istemiyorum ama mecbur ediyor insani
Bişe soracağımda gzlsn
?
Ney anlamadım
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir
Amin
belki de aldatıyorrrrrr
Uydurmuyorsun
Uyduranin zaten gözü çıksın sence ben boşuna yemin mi edecem sana
Yani haklısın anlamında 🤦
Öyle desene 🤦♀️ uzurdilerim
Tatmin edemiyosun o zaman
Sen nerden biliyorsun edemedigimi tövbe estağfurullah
Geneli öyle sadece mantık yürüttüm
Çocuğun rızkını yediriyor kumsrda
Cocugumun parasini yemiyor iyiyorsa zaten kendi parasini iyiyor
Çocuğuna harcasın o parayı
Kıbrıs mı?
Ben uyku ilacı ile uyuturdum
İşe yarıyor mu ya da anlamadı mı hiç
Hayır hayır camış gibi uyudu anlamadı
Normaldir icgudusal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İçinin kötü olması paranoya değil, hayatının en kırılgan dönemlerinden birindesin ve bedenin alarm sistemini biraz daha hassas çalıştırıyor 🤍 Hamilelik hormonları duyguları büyütebilir ama bu, hislerinin temelsiz olduğu anlamına gelmez. Kumar mekânları zaten belirsizlik, risk ve kontrol kaybı çağrıştırır 🎲 Sen şu an güven ve sağlam zemin arıyorsun. Ağlama isteğin bile aslında “yanımda ol” ihtiyacının sesi olabilir 🌿