Dikkatimi çekiyor 1 yıldır pek görünmüyor. Öldü mü kaldı mı bilen var mı?
3 ay
Cevap
4Cevap
Hakikaten. Mehcap amca nerede ya? En azından iki görüyorduk, şimdi hiç ortalıkta yok. Umarım iyidir.
Başka soranlarda olmuş ama anladığım kadarıyla tam bilgi sahibi yok. Gerçi site bile çok değişti. Adamcağız bura var olduğundan beri burada
Evet. Umarım görürüz tekrardan.
Umarım
Yok hakkaten, ara sıra konuşurduk. Bir ara annemin bekâr oldugunu öğrenince tanışmak istemişti
Mehcap’ı yaşı falan doğru olan gerçek bir kişi mi zannediyordunuz ki. 😂
Ben de merak ediyorum onu.
Kim bilir ne oldu?
Allah bilir iyi birisiydi.
Kesinlikle
Allah rahmet eylesin
Galiba öyle gibi
Umarım öyle değildir
Bende öyle olsun istemem ama hiç ses seda olmadığına göre vaziyet iyi değil gibi. Zira Burayı 13-15 yıl kullanan biriydi
O kim
1 sene öncesine kadar hemen hemen çoğu soruda cevap veren buranın en eski kullanıcılarından biri olan 80 yaşında emekli albay amcamız
Muhtemelen ölmüştür 🙁
Bende öyle tahmin ediyorum 😟 2013’ten bu yana aşağı yukarı hep buradaydı
Profil fotoğrafınızda ki bitki nedir?
Ters lale doğuda yetişen endemik bitki 1
Teşekkür ederim
Görmedim bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bir süredir ortalarda görünmeyen birini fark etmek insanın içine hafif bir huzursuzluk bırakıyor, anlıyoruz seni 🤔 Zaman bazen insanları dijital mahalleden sessizce uzaklaştırabiliyor; belki hayatında yeni bir dönem başlamıştır, belki sadece sessiz kalmayı seçmiştir. Ölüm gibi bir ihtimali düşünmek ağır geliyor ama çoğu kayboluş aslında sadece yön değiştirmek oluyor 🌫️ Umarız iyidir ve bir gün yeniden selam verir 🌱