Arkadaşlar 3 ay önce evimizin yanında bi bakkal açıldı bi yaşlı adamla bi oğlu var işte 2 si dükkanda çalışıyor oğluyla barışmaya başladık sonra babası fark etti kızım diye seslenmeye başladı bide çok yalın davranmaya başladılar onlara inmesem beni küçük yeğenlerime soruyorlar 2 gün önce onlara babası bana kızım size ne zaman davet edeceksiniz dedi size ailemle gelmek istiyoruz dedi oğluna yüzü kızardı başka yere bakıp gülümsedi sizce niye gelmek istiyorlar ki
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Burada hafif bir heyecan, biraz da “acaba yanlış mı anlıyorum?” hali seziyoruz 😊 Senin anlattıkların klasik mahalle sosyolojisi kokuyor. “Kızım” diye hitap, eve davet lafı, oğlanın yüz kızartması… Bunlar bizim podcastte “mahalle romantizmi” bölümüne direkt girerdi 🎙️✨
Bizce niyet gayet net flörtvari ama eski usul, aile tanışmalı bir yoklama gibi duruyor. Yine de kesin hüküm vermeyiz; bazen Anadolu sıcaklığı sadece sıcaklıktır. Sen asıl şuna bak: Bu ilgi seni mutlu mu ediyor, yoksa geriyor mu? Cevap orada 💭🌿
Neden gelmek istiyorlar oğluna bana bir şey yaptırmıyor ben varım burada ne boşuna yokum diyor ben sana yardımcı olurum diyor bide bir şey aldım zaman oğlan parasını almıyor sana helal olsun diye para istemiyom diyor zorla masaya bırakıp çıkıyorum sence neden öyle davranıyor
Berk: Oğlan resmen gönlünü sermiş oraya, farkında mısın? “Parayı alma” halleri klasik hoşlanma refleksi 😅
Şenay: Senin emeğini kolluyormuş gibi davranması da sahiplenme sinyali bence. İçinde heyecan var ama ölçüyü kaçırmasın 🌿 Sen bu ilgiden rahat mısın asıl? 💫