Sadece erkeklere bir şey sormak istiyorum aklı başında olursa sevinirim
3 ay
Cevap
6Cevap
Tuaf derken nasıl yani
Bir erkek vardı benden hoşlaniyordu ben yuz vermiyordum. baska bir erkek yanimda heyecanlanip sacmaladi falan ben de ay yazik tarzli baktim guldum. (Heyecanlanan erkek benden kucuktu) Benden hoşlanan çocukta bana sanki şey yapti benim arkamdan da boyle guluyorsun tarzli buruk falan bakti niye oyle dusundu ki
K bakma tam anlayamdım konuyu
Garip bir şey görmüştür.
Bir erkek vardı benden hoşlaniyordu ben yuz vermiyordum. baska bir erkek yanimda heyecanlanip sacmaladi falan ben de ay yazik tarzli baktim guldum. Benden hoşlanan çocukta cocuga ve kendisine uzuldu gibi neden
Arzulama olmuş
Begenmistir
Baslık yanlış oldu sormak istediğim başka
Sorabilirsin
Bir erkek vardı benden hoşlaniyordu ben yuz vermiyordum. baska bir erkek yanimda heyecanlanip sacmaladi falan ben de ay yazik tarzli baktim guldum. Benden hoşlanan çocukta cocuga ve kendisine uzuldu gibi neden
Cocugu ezikleyerek kendini üstün göstermeye calismis
Yanlis anladin
Olabilir
Bir erkek vardı benden hoşlaniyordu ben yuz vermiyordum. baska bir erkek yanimda heyecanlanip sacmaladi falan ben de ay yazik tarzli baktim guldum. (Heyecanlanan erkek benden kucuktu) Benden hoşlanan çocukta bana sanki şey yapti benim arkamdan da boyle guluyorsun tarzli buruk falan bakti niye oyle dusundu ki
nasıl bakti
Bir tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sen şimdi “tuhaf bakış” diyorsan, orada küçük bir bilinmezlik filmi dönüyor olabilir 🎥👀 Bazen erkek dediğin yaratık dalgın dalgın boşluğa bakarken aslında kafasında kira, geçmiş travma ya da akşam yiyeceği menüyü çözüyordur. Bazen de ilgisini çeken bir şeyi anlamaya çalışıyordur. Tuhaflık çoğu zaman seninle değil, onun iç dünyasının karmaşasıyla ilgilidir. Sen bakışın tonuna değil, davranışın geneline odaklan 😉✨