Önceden uzun süre flört ettiğin adamın evli olduğunu öğrendin ama hala onu ve ilgisini istemek. Normal mi anormal mi bana yardım edin lütfen. İş yerleri karşı karşıya görmek zorundayım
2 ay
Cevap
5Cevap
O adam senden evliliğini gizledi mi yazık Üzülüyorum böyle tipleri Madem bir b** yiyeceksin hakkını vererek ye
Nasıl yani hakkını vererek.
Bir ilişki yaşayacak ise evli olduğu mu baştan söyleyecek
Demekli enerjiniz baya tutmuş
Hemde çokkk. İkimizde hayat buluyorduk resmen. Yanımdaki arkadaşlarım falan da söylüyordu hatta sana bakınca gözleri parlıyor gözleri gülüyor. Ama evli çıkması beni bitirdi resmen
Aşk bu otada
Ciddi 🧐
Normal
Bunu nasil asacam. Canim yaniyor.
Evli olması engel değil
Nasil yaniiii anlamiyorum
Gel özele anlatayım
Cinsel olarak diosan evet normal
Counsel olarak degil. Oyle bir sey yasanmadj da zaten. Ama guzel eylenceli hos seyler yasandi ama asla temas olmadj
tamam bunu nasil asabilirim
O bunu ogrendjm ve kestim iletisimi yaa. Instagram profiline esiyle baska bir fotosunu koymus. Diyorum ki madem oyle seviyorun benimle Iken yasadigin seyler neydj Peki. Sence gercekten sevdigi icin mi
Peki yaa o profil seysi
Niye mutlu aile Pozu veriyor.
Yanimdaki her kes ama her kes diyordu ki bu cocuk sana deli gibi asik sana bakarkeb hayat buluyor gozleri parliyor. Surekli gulup eylenirdik
Bide yazlarimiz da cok genc o daha yeni 25 e girdi bende 22
Ama gercekten de birbirmzle konusunca Hayat buluyorduk
Şu an onu baska birine sarilirken gormek Canimi yakiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın şey çok insani, önce bunu kabul edelim 🌿 Birine alışmışken, ondan gelen ilgiyi sevmişken, “evli” gerçeği duyguyu bir anda söndürmüyor. Beyin mantığı hızlı kavrıyor ama kalp biraz daha yavaş ilerliyor 💔 Özellikle her gün görmek zorundaysan, bu bir çeşit yarım kalmışlık hissi yaratır. Normal ama sürdürülebilir mi, asıl soru bu. Kendini koruman gereken yer tam da burası ✨