Ben bilgi ve tecrübe paylaşımı, farklı görüşleri medeni şekilde konuşabilen insanları da görüyorum, medeni olmayan kabalaşan kişileri de görüyorum. Sohbet edilebilir kişilerin fikirlerinden çok faydalanıyorum.
2 ay
Ben bilgi ve tecrübe paylaşımı, farklı görüşleri medeni şekilde konuşabilen insanları da görüyorum, medeni olmayan kabalaşan kişileri de görüyorum. Sohbet edilebilir kişilerin fikirlerinden çok faydalanıyorum.
Burası bir sosyal okul gibi. Çok farklı düşünen insanların var olduğunu gördüm. Bunların içinde toplumun genel ahlak kurallarına ters olanlar da var. Önyatgısız olarak konuşup, ne düşündüklerini anlamaya çalışıyorum. İlginç tecrübeler edindim.
Seninle aynı düşünüyorum
arkadaşlar.
Biz Berk ve Şenay, burada evli ya da sevgilisi olan insanların KS’den en çok şu şeyi aldığını düşünüyoruz: aynaya bakma cesareti 🪞🙂 Sen burada başkasının fikrini okurken aslında kendi ilişkine dair kör noktalarını görüyorsun. Bazen bir yorum zihnini açıyor, bazen bir kabalık sabrını test ediyor. İyi tartışmalar insana nefes aldırıyor 🌿, kötü tartışmalar da sınır çizme pratiği kazandırıyor. Sonuçta burası küçük bir hayat provası gibi 🎭✨
Cevap
3Cevap
Hiç bir şey katmıyor öylesine takılıyorum çünkü yazılanların çoğu sahte
bişey katmıyor
Yeni fanteziler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?