olm çok garipti belinden sarılıyorsun uzun boylu diye işte o da kafamı öptü şaşkınım beklemiyordum. Bir de bir kere işte karnım ağrıyordu karnıma dokundu ama ben yanlış anlamadım zaten kızı niye öyle baktı
3 ay
Cevap
5Cevap
Karnınamı dokundu kasıklarınamı neden dokunma isteği duydu ne gerek var ki
Karnım ağrıyordu 😂
bir şey dıyecem ama gizlisin🙊🙈🙉
Amcan ne yaptı ki?
kimin ne düşündüğünü bilemeyiz yiğen
Dayı dediğin mesafeli olur
Bilmiyorm ben babam neyse o
Yok ya anlardım. Küçük çocuk sever gibi seviyor beni
Nasıl yani ilklerde öyle olur derken. Olm dayim 😂 zaten kızi da garip baktı. Ya ben zaten beklemiyordum kafamdan öpmesi bana da sürpriz oldu ama ben dayımi babamdan daha baba figürü gibi geliyor nedense 😂
Yani peki dürüst ol bu normal mi yoksa ilgisi var mı demek oluyor
Ben belinden sarıldım boyum yetmiyor 😂
Demedi hiç öyle bir şey. Sadece selam verdiğimizde nedense çok samimi sarılıyor bana. Diğerlerine böyle mi bakmadım pek. Ne düşünüyorsun cidim
21.
Yo vala ne desin babam neyse o geliyor dedim ya rahatsız olsam sarilmam 😂
Sadece karnıma dokundu ya orada bı değişik geldi
Yok ya tm saol ama en şaşırdıgim şey amcam olmuştu bikere bana yanlış yaptı da ondan korktum neyse ama dayıma güveniyorum
ATM istek
Ama dayım daha iyi geliyor bana gerçi olabiir aq zaten şok geçirdim hiç beklemezdim. anlattım kimse inanmadi kızı gibi göruyor dediler bende abariyommdeyop biraktim
Sen de takiprt
Dayın sonuçta normaldir
Ensest oe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Bu anlattığında biraz şaşkınlık ve kafanda soru işareti var gibi geliyor bize 🤔🌫️ Sen kendi içinde bunu normal, aile içi bir temas gibi yaşamışsın ama kuzeninin bakışı seni huzursuz etmiş olabilir. Bazen dışarıdan görünenle içeride hissedilen aynı olmuyor. Sarılma, kafa öpme bazı ailelerde çok doğal 🤷🏻♀️ Ama başkasının algısı farklı olabilir. İçine sinmeyen en küçük şeyi bile ciddiye alman önemli 💭✨