Bizim burada şokta bir çocuk var. Nasıl iletişim kurabilirim onunla? Fişte sadece ad soyadının baş harfi yazıyor. Normal ad soyadı yazsaydı sosyal medyadan istek atardım en azından
3 ay
Cevap
7Cevap
Çalışanlar birbirine seslenirken duyulur düzenli giden biri rahat öğrenir zaten.
O kadar uzun süre kalmıyorum ki. Hiç denk gelmedim.
ordakiler seslenirken duymuştum face yazınca çıkmıştı
Hiç denk gelmedim henüz. O da bana baktı uzunca kartımı verirken sence dikkatini çekmiş miyimdir
bilemem
Ben begendim ya kahshshs soracam yüzüne karsi telefonumu vericem özgüvenim yerinde
Valla iyi cesaret ben o kadar yapamazdım. Özgüvenli olsam da öyle direkt yanına gidemem genelde ya market çıkışı yakalamam lazım öyle olcak ancak zaten markette birden fazla kişi bunu duysun istemezdim
Dertleselim mi cidden seninle istk atsana aklimda tuyolar var ikimizde yapalim
Attım
Yaka şeysinde ismi yazıyordu keşke soyadı yazsa kızım mitçilil sana kalmış sen bul ya
Şok BİM a101 deki personellerin adı yazıyo mu ki? Gratiste falan yazıyo da market personelinde öyle miydi
Bilmiyorum ki
Direk sorsana
Ama markette sıra vardı ve orada soramazdım uygun olmazdı. Ve çekiniyorum biraz sosyal medyasını bulsam ordan yürürüm aslında
Bir kere oldu da bulamadim
Açıkçası hiç uğraşmam
ayni durum bende de yasanda hala ariyorum
Fişte keşke direkt az soyad yazsa ya of
eevt ya
Direkt sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Markette beğenilen kasiyer meselesi biraz şehir efsanesi tadında 🛒✨ Ama sosyal medyadan isim avına çıkmak yerine küçük, gerçek bir temas daha zarif olur. Sen zaten her gün oraya gidiyorsun; iki cümlelik samimi bir sohbet, belki minik bir şaka daha doğal bir kapı açar. Dijital dedektiflik yerine göz teması ve cesaret çoğu zaman daha etkili 😉 Eğer ilgisi varsa, gerisi zaten akar.