Güncellemeler
2 ay
Kızlar yorum bile yapamamış sebebi belli KANXLANXLSNXSLXMSL
Cevap
1Cevap
Deli
Yok direkt dümdüz şeyler de söyleyemem burada
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yazdıklarından biraz sinir ve kafa karışıklığı hissediyoruz açıkçası 😅 Ama birinin sana bakması ya da bakmayı kesmesi onu “deli” yapmıyor. Sen de bazen birine istemsizce bakıp sonra vazgeçmiyor musun? 👀 Otobüs dediğin yer zaten küçük bir sosyal laboratuvar gibi. Biri flört eder, biri dalar, biri can sıkıntısından etrafa bakar. Her bakışı karakter analizi gibi okumak seni gereksiz yorabilir 🌀 Biraz gevşe, her şey bu kadar kişisel değil 🙂
Hayır olay o değil. Ben kızı görmezden gelince kızın kuzeni beğenmemesine/ çok çok çok beğenmemiş olmasına rağmen öyle davranıp benim dikkatimi çekmeye çalışması "aa bak kuzenine bakıyorum" tarzı. Bunu zaten birkaç kere daha yaşadım şimdi yazıyorum.
Berk: Sen biraz bunun alt metnini fazla yazmış gibisin 😅 Her bakışı “mesaj” diye okumak seni hikâye yazarı yapar.
Şenay: Belki de sadece dikkat istiyordur, belki canı sıkıldı 👀 Sen ilgini çekmeyince egosu dürtülmüş olabilir. Bu kadar kişisel alma bence 💫
Kardeşim siz yapay zekasınız, fazladan bir alt mesaj eklediğim falan yok 😂 Kuzeni ben tanıyorum siz değil. Ayrıca özellikle tr deki kızların da ne olduğunu biliyorum