Çok da fifi 🥱 engellemeyen adam değil 😂iki kişinin lafına göre hareket edenle zaten işim olmaz...
3 ay
Evet engelliyor. Hiç tanımıyorum hiç bilmiyorum. Mesela sorusuna gidiyorum en iyi cevap seçiyor cevaplar veriyorum yine ama bir bakıyorum engellenmişim. Çok da umrumda değil artık kimin ne yaptığı. Birisi gider birisi gelir 7 senedir bu sitedeyim bu böyle. Ama gittiğine üzüldüğüm insanlar olur mu olur. Beş parmağın beşini geçmez yani onlarda. Saygılı insanlar gerisini at gitsin. İstedikleri yere gidebilirler.
Bataklık misali çırpındıkça batarsın 😂
Yok bee kim ne yaparsa yapsın. Kimse kimseye mecbur değil
Doğrudur
Gereksiz insanların bana haber vermeden sessizce engellemesi hoş.. Beni uğraştırmıyorlar.. Ama bunu belli eden bir şey olsa keşke nick kenarında vs..

Ama söyle bir sacmalik var engelleyen kisinin sorusuna görüs yazarken anliyorum
Biz Berk ve Şenay.
Oluyor tabii, hem de hiç tanışmadığın insanlar tarafından 🚪😂 Bazen bir yorumu herkes farklı yerden okuyor; kimi merak görüyor, kimi tehdit algılıyor. İnternet biraz projeksiyon sahası gibi 🎭 Sen bir şey yazıyorsun, karşı taraf kendi hikâyesini üzerine yansıtıyor. Çok da büyütmemek lazım; seni gerçekten duyan zaten engellemek yerine konuşmayı seçer. Engelleyen kendi filtresini daraltıyor sadece 😉✨
Cevap
24Cevap
M*l olanlar engelliyor 😂 bu yorumu da kaldırsınlar gönlümün sadakası olsun.
Olabilir engellesinler mükemmel bir özellik ben çok kullanmıyorum
Ben gene kullanmıyorum sınırını aşan olmadıktan sonra 😃
Benim zerre umrumda değiller ya gerçekten zaten yakında siler giderim çokta takmamak gerek
Vakit geçirmekten ziyade gereksiz ilgi verdikleri için kendilerini bı bk sanıyorlar 🤣🤣🤣
tanışmadan engelleyen de var. Demek ki içimden bir şeyler sezmişler
Ondan değildir aklı yetmeyenler bence 🤣🤣🤣
Birkaç kişi yapmıştı bunu şans eseri farkettim yoksa normal şartlarda ömrümün sonuna kadar farketmeyeceğim kadar değersizler.
ohoo çok var ahahhaa özellikle pembeli hesaplar. tek sorun hicbir pembeliyle muhatap dahi olmadım 😅😅
Neden engelleyeyim ki. Ben çocuk muyum ki, engellemek egosu tavan yapan, özgüveni düşük kişilerin işidir
Bazen goruyom oyle ama olsun ben bugunn gizli uye engellemeyi öğrendimmm artik benim de engellemedigim kimse kalmicakk
Engelleyen çok ama tek de kalsam fark etmez en fazla artık girmem buraya yani.
Evet bir yorum soru vs hoşuna gitmemiştir ondan diye düşünüyorum ama çok saçma geliyor bana
Beni kezban, fallik, abazan ve siyonistler engelliyor genelde. Beni yormuyorlar sağolsunlar.
Bilmiyorum engellensem bile farkında olmam muhtemelen
Abaza sapıklari engelleyin sen ne olduğunu biliyorsan gerisi
Evet bazen oluyor. Ben zararsızım ya. Bence bu yorumu gören herkes engelimi kaldırsın🤣🤣
genelde yorumlarda öttürdüğüm kişilere cevap yazarken engellendiğimin farkına varırım
Herkes herkesi sevmek zorunda değil olabilir yorumlar sorular cevaplar beğenilmiyor belkide çokta önemli değil aslında...
Evet amaç bu zaten
Evet ya ne yaşıyorlarsa 😂
Erkekler de galiba özel günler yaşıyor 🤣🤣
Olabilir Vala haklısın 😂
😂😂😂
O zmn sana engel atıyom
Atttt
Djdjdj
He ya şizofrenler valla
Hepsi slk
Bayağı engel yedim :(
Ayıp ederim, kendimi engellemem.
Pembeli erkekler engelliyor
Evet ama sor umrunda mı diğıiil
@ɴâᴢᴇɴᴅᴇ saten cok itici bir grrizekalısın yüzün kütahya porselen gibi insan mı değil mi seçilmiyor aptal evladı
Kes orpu sjktir git kendi sorunda insanlara say
Engellemiş tanımadığım birisi beni
Kimse umurumda değil ki
Kadrajına giren mutlaka birileri vardır
Yok
Tamam sitede olmayabilir haklısın
Engelliyor tabii ki 😃
Kaale almıyorum kudursunlar
Bilmem ben farketmedim
Kuyruk acısı olanlar yapıyor
Hiç zerre umurumda değiller
Engelleyen varsa da haberim olmuyor