+1 yılsöle anlatayım kızlar tipe bakmaz.. güzel olan kız tipe bakmaz mesela söle örnek vereyim çirkin kız tipe bakar salağına kız tipe bakar düzgün bir kız apachi vb olmayan tipe bakmaz karakter ve gülüşe bakar gülüş varsa yeterdir.. ama erkegin doğasında var güzele bakmak... bende güzele bakarım bide sevimli olanlara, tatlı çirkin ortaya bakmam yani nefret ederim aksine ama gerçek bu erkek güzele genelde bakra çekiciye düz kıza bakmaz ama kızlar ise geneli tipe asla bakmaz benim arkdaaşım var tipsiz ama giyinişi konuşması güzel olana gidiyor artık bide paralı olnana bunu unutma =)
02 Yorumla- +1 yıl
😄😃
- +1 yıl
hayatın gerçegi bu =) pskolojik
En İyi Cevaplar
+1 yılBakmayan var mı? Herkes yanına biraz olsun yakışan birisini ister, karakter benim için dış görünüşten daha önemlidir, güzellik kaybedilebilir ama karakter hep aynı kalır.
75 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Önemli değil 😊
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim.
+1 yılBizler niçin kendimize bu kadar harfiyen bakıyorsak, erkekler de ondan...
Bizim beynimiz seyredilmekten zevk alıyor, erkeklerin beyni seyretmekten...00 Yorumla
+1 yılYahu yakışıklı erkek görünce 180 derece dönüş yapabilen kızlarımız var neden sadece erkekler diyorsunuz?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılbiraz kaba olucam k. b ama iki cinste aynı b. k ya ön yargı denilen lanet bişey var ya.. mesela benm arkadaslarımda öyle güzel bir kız gördümü damlıyor sonr ya knk keske işte suna teklif etseydm kız böyleymiş soyleymiş diyolar tanımadan kimseyi tipiyle yargılamamalıyız :)
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
+1 yılİnsanlar birbirini tanımadan önce , tipine , giyimine ve kuşamına göre seçim yaparlar. Ama muhabbet başladıktan sonra bunların hiç bir önemi yok. Ben güzel olupta ne salak insanlar gördüm , çirkin olupta çok hoşlandığım kızlarda oldu ve hatta bunların arasında bana yüz vermeyenler bile oldu.
00 Yorumla
+1 yılDışını beğenmediğin insanın içini merak etmezsin zaten öyle bir durum söz konusu ne yazıkki ancak bahsettiğin durumdada istisnalar dış görünüme önem vermeyen kişiler illaki oluyor..
36 Yorumla- +1 yıl
EİG
- +1 yıl
TEşekkür ederim @MeriiMerii cim benim senin gözünde EİG olmam yeterli zaten... arkadas secmiş gerek yok..
- +1 yıl
@MeriiMerii bu arada sana en son kaybettiğim bir üyeyi sormuştum ya çok üzüldüm diye buldum bak geri gelmiş @-miss-perfect :)
- +1 yıl
Haaa evet tubişka dimi
- +1 yıl
Manken :-D :-D :-D :-D
- +1 yıl
evet tubiş manken nedemek manken yanında halt yemiş :D
+1 yılİlk bakışta ruhumuzun güzelliklerini göremedikleri için çünkü kalp güzelliği hep sonradan keşfedilir sonrası kıymetini bilemedim bilemedimmmm seni nasıl çözemedimm çözemedimmm'e bağlanır insanoğlu garip...
10 YorumlaValla bn tipe bkmadan arkds olmaya calisiyom ama kimse olmuyo. kizlar tipe bkiyo diyecem benim tipimde iyi. nerde eksik var anlamadim arkds olmya nasipimi bagladilar heralde :))
02 Yorumla- +1 yıl
😄😃
Sana öylesi denk gelmiş kanka , Mesela benim gördüğüm genç atılımcıların çoğu tipe değil göte bakıyor. Kimisi yemişim dışını yanıma yakışsın içi temiz olsun benım oolsun dıyor. öyle yani
11 YorumlaDiğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. kim bakmaz ki? Her insan bakar boşuna kandırmayalım kendimizi. İstisnai durumlar elbet vardır ama o istisna bile bakar yani :D
10 YorumlaKızların çoğu neden paraya bakıyorsa o yüzden. Bir kız beni param için isterse ben de onu güzelliği , fiziği , dürüstlüğü, bakire oluşu , sadakatile isterim
00 Yorumla
+1 yılilk tipe değilde nereye bakıcaz? ben ilk saçına bakarım sonra sırayla boy yüz eller bunlar tamam sa artık karakteri ve oda tamamsa bitmiştir. kız erkek farketmez ilk tipe bakılır sonra karaktere. yalansa yalan diyin.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol bana kızlar bu konuda daha seçici. Benim için huyu suyu iyi olmalı ama aynı zamanda biraz göze hitap etmeli. Öyle çok güzel olmaya gerek yok.
01 Yorumla- +1 yıl
👍👍
+1 yılherşey fizik değil ama günümüzde bunu bir kritermiş gibi insanların zihinlerine kazıdılar. gazete, magazin, dizi, moda dünyası medya aracılığı ile bunu üstlenmiş durumda. insanları fiziksel görüntüsüyle rekabete sokup at gibi yarıştırıyorlar
00 YorumlaKızlar da tipe bakcak ama
Türkiyede pek tipli erkek yok :D41 Yorumla- +1 yıl
😃😄
Kizlar cok mu asagi sanki kizlarda tipe bakiyor bu yuzdemn bir sevgilim olmadi
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşün iyi olması her konuda avantaj tabi.. Herkes dış görünüşü önemser..
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de çok karşılaşmıştım ben bu durumla. Güzel olduktan sonra aptal olmasını önemsemiyorlar pek. En çirkinleri bile bu düşüncede.
00 YorumlaErkeği kadını yok bu işlerin
İnsanlara tipe önem verir.
Yanında taşıdığın çanta hoşuna gittiği için taşırsın buda geçerli00 Yorumla
+1 yılBakiyoruz cunku dusun tipini begenmedigin biriyle ici guzel diye cikarmisin tipininde gideri olmasi lazim yani
00 YorumlaEmin ol bakmayanalar da var demişsiniz. siz de emin olun erkeklerde de aynısı var
02 Yorumla- +1 yıl
Geneli bakıyor ama
Kızların çoğu nereye bakıyor? Yanınıza yaklaşamayız bu konuda.
12 Yorumla- +1 yıl
Şahsen kişiliğe bakıyorum
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDisini begenmedigin meyvenin tadini merak etmezsin :)
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKizlarda tipe onem veriyo gerçi tipe onem verse olacak ki ici guzel olmadiktan sonra onuda anlayamadim
00 Yorumla Herkes tipe bakar önce. Çünkü herkesin kafasında kriter vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlasildi bayan :)
+1 yılO bakan erkek bska turlu bkiyor sen anlmssin. d. d perspektif olarak sekil onemli medium olsak nasl bri oldguna bkardik ilk. ( yalan)
00 YorumlaIlk etapta öyle çünkü tipten hoslanmadan yanasmaz kmse , ama sonrasında Huy daha önemli faktör :O
00 Yorumla- Diğer konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterini tanımadan tipten hoşlanılır sonra tanıdıkca karakterine aşık olunur bu yuzden
00 Yorumla wala kızlar tırnaklara kadar baakar ; )
ama muhabbeti hoş olan eglencelı bı hatun bana baya baya guzel gelır00 YorumlaKızlar daha çok bakıyor kişiliğe önem veririm diyip yanında yakışıklı egoist piç dolaştırıyor onun koynuna giriyor bütün kızlar aynı sevenlerinin tipii beğenmezler skenlerine giderler ondan sonra salak gibi tüm erkekleri suçlarlar
013 Yorumla- +1 yıl
Bütün site senin aşağılık kompleksinden bıktı ya, yeter gerçekten.
- +1 yıl
Bir kıza bakarak genelleme yapmışsın. Bence doğru değil
- +1 yıl
@pemberuhemici ulan sana noluyo sen kendi işine baksana manyak mısın nesin? siz gelin ilk önce tipime hakaret edin sıçın ağzıma ondan sonra herkes senden bıktı diyin öm'de ki hakaretlerinizi saymıorum bile yalan mı hep yakışıklı serserilere gidiyosunuz sevnelerinizin tipini beğenmiyosunuz onları dışlıyosunuz skenlerinize gidiyosunuz ondan sonra kazık yediniz mi bütün erkekleri suçluyosunuz. sen bir kere beni gördün mü de böyle salak salak konuşuyosun?
- +1 yıl
bir kıza değil bütün kızlara bakarak genelleme yapıyoum hepsi aynı hepsi aynı b*k . kime baksam yanında serseri piç dolaştırıyo ülkede vermeyen kız bile kalmadı ztn alan razı veren razı hiç bir kıza güvenmiyorum. tipim yüzünden ztn nefret ediliyorum hala kanıtlayamadım bazı salaklara.
- +1 yıl
genelleme yapıp her halta ağlayan biri kimsenin ilgisini çekmez doğal olarak.
- +1 yıl
Şu dünyada kaç tane kızı tanıdınki?
- +1 yıl
@pemberuhemici kızım bak bni sinirlendirme defol git benimle uğraşma yoksa çok pis kalbini kırıcam. her halta ben ağlamıyorum gerçekleri söylüyorum ama sizler hep örtpa ediyosunuz kaç seveninize şans verdiniz l*n siz? haa? söyler misin? o çalışmayan beyninizle kişiliğe önem veririm diyip serserilerle birlikte olmanız asıl bizleri bıktırdı. onlarla yatıp yatıp sonra efendi erkek arayışına girmeniz ztn başı başına bir salaklık. erkekte her boka önem veriyosunuz. tipidir boyudur fiziğidir saçıdır sakalıdır gülüşüdür ya arkadaş mükemmel erkek arıyosanız defolun gidin bu ülkeden
- +1 yıl
Zaten o ülkede yaşamıyorum lol
- +1 yıl
çok tanıdım hanımefendi çook. hanımefendi kızlar bile öylelerinin peşinde ben onlarla konuşmak istediğim zaman hep dışlandım itildim onlar bana cehennemi yaşatıyo burdaki salak ta aşağılık kompleksi diyo ya arkadaş bana gizli kamera verin de gösteriyim ne kadar nefret edildiğimi tip yüzünden beni görmemişler böyle salak salak şeyler yazıyo burada bile başıma geldi resmimi gösterdim küfür etti hakaret etti alay etti sonra engelledi
- +1 yıl
Karaktersiz kızlar tipe, karakterli kızlar karaktere bakar. İkisine de sahip değilsen burada zırlaman saçmalık. Sevgilim de ortalama bir görüntüye sahip ama onun adına teşekkür ederim. Karakteri dışından çok daha güzel çünkü.
- +1 yıl
@pemberuhemici ben iyi bir karaktere sahibim beni çok iyi tanıyanlar bilir ama kzılara gelince tipi gördü mü tanımak dahi istemezler bir ön yargı vardır ki onlarda anlatamam hanım hanımcık kız bile yaptı bunu ilk görüşte tipe bakıp sapık damgası çakmak abaza damgası çakmak işte sizin gibi cahillerin kendini karakterli zannedenlerin yaptığı şey. bugüne kadar nefret edilmemin sebebi hep dış görünüşüm oldu karakterime kimse laf söylemedi tanımaktan aciz insanlar çok fazla artık nedenini soruyorum bana tipimi gösteriyolar daha nasıl anlatiyim l*n daha nası kanıtliyim?
Sahsen ben orta tipli temiz bir kizi ömür boyu sevebilirim tabiki bu sevgi karsilikli ise
00 YorumlaDiğer konusunda 357 cevap paylaştı. Yok erkeklerin hepsi zarifliğe narinliğe Bakar tabi p**evenkler hariç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit düşünelim türk erkekleri eger cinsellige düşkünse neye bakmalı beyin zarınlamı sevisicek adam tabiki fizigine bakıcak :D hey allahım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime Sorsan Önemli Olan İnsanın İç Güzelliğidir Der, Ama İnsanoğlu İşte Dışını Beğenmediği Birinin İçini merak etmez.
00 Yorumla
+1 yılBakmıyorum diyen yalan söylemiş olur.
00 Yorumlaben tipe bakmam vücuda bakarım
00 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Görende siz hiç bakmıyorsunuz sanır :P
00 Yorumla
+1 yılkadınlar da baktığı için.
03 Yorumla- +1 yıl
Emin ol tipe bakmayanlarda var.
- +1 yıl
bizde de bakmayanlar var. yani 3 küsür milyar erkeğin tamamını tanımadıgını varsayarsak gereksiz bir genelleme olur seninkisi :)
- +1 yıl
😄😃
+1 yılNeye bakcaklar tabiki tipe bakacaklar önce
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendisinde olmayanı ister:))
00 Yorumla- Diğer konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKizlarin cogu da paraya ve tipe bakiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Nokta atışı yaptı ^^
Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben baska bir yere bakıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Nereye 😄?
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. ben paraya bakıyorum !!!
01 Yorumla- +1 yıl
Oda iyimiş 😄😃
+1 yılyoo ne alaka ben göğüs ve kalçaya bakıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
😃😄
+1 yılKızların nedeniyle aynı
02 Yorumla- +1 yıl
Kızların bedeni neymiş?
- +1 yıl
Kızlar neden yakışıklı karizmatik erkekleri istiyorsa ondan
+1 yılHaksız değiller. Güzellik mühim.
00 Yorumla
+1 yılE heralde tipe bakacak
00 Yorumla
+1 yılSiz bakmıyor musunuz bayan?
00 Yorumlasanki biz kizlar bakmiyoruz
00 YorumlaSanki siz bizim götumuze bakiyorsunuz
10 Yorumlaerkeği kızı yok bence
herkez tipe bakar10 YorumlaSanki siz tipe bakıyorsunuz?
00 YorumlaKumandan öyle istiyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yıl^^ bayanlar daha çok bakıyor
21 Yorumla- +1 yıl
hayır bakmıyor dostum =) apachi salagına kızlar tipe bakar... gülüşe bakar kız =)
Diğer konusunda 564 cevap paylaştı. gençlik güzelliğe bakıyor. :))
02 YorumlaYalnız senin göğüsler iyiymiş sıkıntı çıkmaz sende
00 YorumlaKızlar tipe bakmıyor gibi konuştun :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bakmayanlarda var.
+1 yılAsıl bayanlat bakıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bakmayanlarda var..
- +1 yıl
Erkeklerdede var ne alaka
bayanlar yapıyo onu :D
00 Yorumla
+1 yılbayanlar kara kaşıma kara gözumemi bakıyuo:))))
00 Yorumla
+1 yılHersey karşılıklıdir.
00 YorumlaSen Tipine Bakmadan Bir Çocukla Çıkıyormusun?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılYoo ben içine bakıyorum :)
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım