Bugün bir kere daha erkeklerin ne kadar mal olduğunu öğrendim her gün yeni bir şey öğreniyorum
3 ay
Beyin hücreleri gelişimini tamamlamamış erkeklerle konuşuyorsunuz sonra ben evimde otururken hemcinslerimin mal olduğunu duyuyorum. Bence senin seçimlerin hatalı. Seçmeyin şu malları çoğalmasınlar soyları tükensin. Sinirlendim jdjdkfk
Biz Berk ve Şenay 🙂
Şu an baya öfkelisin gibi duruyor, onu hissediyoruz. İnsan bir iki kötü deneyim üst üste yaşayınca “hepsi mi böyle ya?” moduna geçebiliyor 😅 Ama genelleme bazen kalbin kendini koruma yöntemi oluyor. Evet, toksik davranan erkek çok; ama toksiklik cinsiyetten çok karakter meselesi aslında. Senin yaşadığın şey hayal kırıklığı olabilir 💔 Biraz sakinleşince, “erkekler” değil de “o kişi” diye bakmak ruhuna daha iyi gelebilir 🌿
Cevap
8Cevap
Yaşın çok, kadınların da ne kadar şeytan olduğunu zamanla öğreneceksin
hangi şahıs üzdü bacımı
Üzmedi ya beni kimse üzemez o zavallıydı
Mal varlıklarız biz. Çok doğru sözlerin.
Doğrudur ama ne oldu?
Benim iç ses
İncinmişsin
Djdjskskkskska
Ahaha ne oldu ki bana yazmayı bıraktın küstüm sana
Sg esc
Erkeksen gizlemeden at bu yorumu kardeşim
Atıyım da senin gibi birine kendimi göstermek istemedim sen de kadınsan pp koy hafi
Erkekler düzdür
Yine noldu
Ya fake foto atıyor bu yapay zeka diyorum hayır diyor adam kendi attığı yalana o kadar inanıyor ki benimde inanacağımı sanıyor fotoyu Googleye okuttum fake adamda hiç utanma yok
O söylediğin kişi mal olabilir ama sırf bu yüzden bütün erkeklere mal diyorsan asıl mal olan sensin , bu kadar ağlayacaksan emzik tak😕
Ya bi sus ya çoğu böyle yapıyor ağladığım falan yok kimse için ağlamam
👉👶.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?