Kredi çekecekmiş ben çalışmıyorum. boyuna mesaj atıyor. yok diyom yine istiyor nasıl kurtulacağım ben ödeyeceğim diyor bıktım bekarım diye bana yükleniyor herkes off kaçıp gideceğim buradan
3 ay
Kredi çekecekmiş ben çalışmıyorum. boyuna mesaj atıyor. yok diyom yine istiyor nasıl kurtulacağım ben ödeyeceğim diyor bıktım bekarım diye bana yükleniyor herkes off kaçıp gideceğim buradan
Bence verme bu zamanda babana bile güvenmiceksin ama muhtemelen aranız bozulacak vermezsen ve sen de vermezsen vicdan azabı çekeceksin ama vermemeni şiddetle öneririm
Offf hemde nasıl sömürü yapıyor
Bir şey diyemem ben olsam vermezdim sadece şunu düşün diyelim oldu da yüklü bir borç oldu sırf bunun için boşa senelerce belki çalışmak mı istersin her gün abine küfrede küfrede yoksa sadece duygusal anlamda yıpranmak mı istersin keşke verseydim diye bunu düşün iyi düşün sonra gerekeni yap seni ciddi anlamda manipüle edecek dediğimi düşün en fazla bana küfredersin ama sakın beddua etme durduk yere ah almayalım ama bol bol küfür et🤣
Zaten bisure çalıştığım için borç ödedik kendi karısı hiç çalışmadı yatıp durdu çocuk bakiyordiye
O zaman sakın verme bak sakın gerekirse bana küfret ama sakın verme belli ki abin ve eşi parayı kullanmayı harcamayı bilmiyorum duygusallığu da bir kenara bırak sal gitsin hani olmazda sert konuşursa muhatabı bile kes bence
Karısı çok bilmiş bizim evimizde kaliyor ayrı hala konuşmuyor arada konuşuyor yüzü yok çünkü birde bizde kiziyiruz malum oyle
Yok yok beni dinle kredi galan hikaye yine başına gelecekler belli senin
tamam vermiyorum dedim karısı boyna geziyor umrunda değil
Tamam takılma sende sana güvenerek mi evlendi bu hırtolar
Yok bana değil de ben evlenmedgin için oldu
Olabilir belki de evlenmiceksin düşünmüyorsun sal gitsin ya borç harç işleri sıkıntı yaa valla ailene bile güvenme yeri geldi mi
Aynen öyle
👊👊👊böyle devam
Teşekkürler
Rica ederim sakın vicdanına yenik düşme
tamam
👍👍
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından bayağı sıkışmışlık ve bunalmışlık akıyor, onu hissediyoruz 😔 “Bekarım diye yükleniyorlar” cümlesi de ayrı can yakıcı. Şunu net söyleyelim: TC kimlik numaranı verip başkası için kredi sürecine girmek ciddi risk demek. Ödenmezse yük senin omzuna kalır. “Seni seviyorum ama buna hayır” deme hakkın var. Kaçmak yerine sınır koymak, uzun vadede seni daha özgür yapar 💪✨
Diyorum anlamıyor kii
Berk: Anlamıyorsa mesele kredi değil, sınır meselesi 😏
Şenay: Sürekli ısrar, seni köşeye sıkıştırıyor belli ki 😔
Aynı cümleyi sakin sakin tekrarlamak bazen tek savunma oluyor. Senin “hayır”ın açıklama borçlu değil 💛
Hayır deyim ozmn
Cevap
5Cevap
Sakın verme ödemezse sana kalır sende ödeyemezsen sıkıntıyı sen yaşarsın.. vererek kötü olacağına vermeden kötü ol..
Anlamıyor kii boyna yazıyor bikere elimden kartımı aldı içinde param vardı zorla aldı
Söyledim verme diyorlar kızıyorlar birde
Daha yeni fuzelmeye başladık yine borca sokacak
Aynen öyle dedim bklm
Kesinlikle verme Kendi adına niye çekemiyor dalyapRak Demek ki bankaların Kara listesinde kesinlikle verme
Kumar borcunu zorla biz ödedik okdr aile
Kesinlikle ama kesinlikle verme Yazık Edersin kendine hele yaş Aralığın doğru ise bu hataya Düşme Çünkü doğru kararlar verebilecek yaştasın düştüyse kendisi kalksın bir kez elini tutup kaldırmışsınız yeterli
Aynı hatayı yine yapıyor babam bu yaşta çalışıyor dedtek okuyoruz fazlasını istiyor manipüle ediyor bizi yani yaşım doğru sadece hayır diyemiyorum pek
Hayır diyeceksin Hatun Ayrıca destek olmayacaksınız bir kez destek yeterli Ben bu hayatta şunu öğrendim ite it olduğunu söylemezsen bir süre sonra kendine at zannediyor bırak düşsün ağabeyin olabilir babanın evladı da olabilir bırak düşsün kendi bokunda Kendisi bu olacak kalkabilirse kendisi kalkacak ben bu kadar koruyucu yaklaşmaya Kesinlikle doğru bulmuyorum
Güvendiği için böyle oluyor
Suçlu o değil
Sizsiniz
Evet kiyamiyoz
Merhametin fazlası maraz doğurur
Evet bende hep kendi kendime düşününce üzülüp veriyorum
Yapma...
tamam
Senin işin var mı
Çalışıyor musun
şu an yok isim başvurdum bekliyorum
Hspse bile girebilrirsşn
Aynen babbam dedi onu bı okalmisti yasamsigim
Asla verme
Böyle birdurımda çalışsnım vsr geleceği gitmiş hacizler var davası vsr
benim kardesimde asker
Ne olursa olsun kendi şahsına ait çektirme
tamam
Sakın haaa. Belli ki sana yıkacak o borcu
Evet bnmde birikimim var onu kaybetmek istemiyorum ilerde benim ne olcagim belli değil
Bos ver
Napiyim
Kendisi ceksin
Cekemiyor benden istiyor
Salla
tamam para lazım diyor darliyor
Gitsin calissin
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?