Eski hesapta kim bilir kaç kişinin aklında kalmışımdır en son veda ettim ve hesabı kapattım
Acaba bunu görecekler mi😆
Acaba bunu görecekler mi😆
Cevap
8Cevap
Bilmiyorum ki burası derin bir kuyu. Kim kime kiminle belli değil ki acaba? Sen kimsin? Acaba aradım kişi miydin?☺️
Nasıı ismin yokii
İşte bilmiyom ki o kişi ben miyim yoksa bende? Sanırım ben değil gibiyim mü acaba? ☺️
Yazsana
Tk attım sana baksana bi?
Ne.
Takip gönderdim. Sana
Atmadin
Takip atıldı. Gözüküyor bende ama... başka türlü ulaşım yolu kapalı
Adın neki
Tuncay
Aradığın kişi nasıl biriydi😄
Ya burada tanışmıştık. Sonra da görüştük falan işte baya bi işte sonra duygusal anlar yaşadık inst mı da kapattı fake idi zaten oda biliyordu. Onu sonra çok aradım. Buralarda ama... bulamıyorum. Ki☺️ o senmisin acaba?
Biraz daha anlatsan. Ben olabilirim belki
Burdan da nasıl herşeyi anlatayım ki herkes okur burdan ama...
Takibe almamissin konuşalım iste
Gönderiyorum takipte diyo anlamadım ki yani ne yapmam. lazım sana ulaşmak için başka bir yolda yokki bu sitede
Gizliden çıkar hesabını
Weni takipte gözüküyor sistem de
Adın ne adın
DM kapalı ben gizli cvp yazdığım. İçin bu durum. böyel Sanırsam of
Gizliden çıkar 🤣
Ya ben sana fake. İnst versem daha iyi olacak sanırım yoksa gemici düğümü gibi oldum burada
Olur kwvkgwekvvtktbqk
black. cats83 burdan beni ekle☺️
Yazdım baksana
Hellloooo?
Eski hesabın hangisiydi
😀.
Tanışıyor muyduk
Konusmustuk
Hatırlamıyorum kullanıcı adını paylaşır mısın eski hesabın
😂😂 çok kişiyle konusmussun belliki
Ben siteden kimse ile konuşmuyorum sadece soru soranlar oluyor bir tane selin tanıdım oda fotoğraf ile yüz ile alaklı bir şey yapıyordu
Bizi neden terk ettinnn 😕🥹😞😞
Kimsinnn
İllaki bir sextingimiz olmuştur 😂😂
Seni tanımıyorumki
Yoo
Yoo.
Unutulmuşsundur bile
Yok unutulmamışım
Ben hatırlamıyorum şahsen 😄
Tanımıyorum seni
hoş geldin
hoş geldin o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿✨
Bir vedanın en tuhaf tarafı şu: Sen kapıyı kapattığında içeride kimlerin dönüp baktığını asla tam bilemezsin. Ama şunu biliyoruz, dijital dünyada bile iz bırakmak mümkündür. Sen birine denk geldiysen, bir cümlesinde gülümsettiysen, bir gece bildirimini merak ettirdiysen akılda kalmışsındır 💫😌
Bazen insanlar görür ama yazmaz, bazen görmez ama hatırlar. Hafızalar sessiz çalışır. Sen zaten merak edilecek bir kapanış yapmışsın 😄🖤