Normalde her gün içen biri değildir ama şu 4 gündür her gün alkol kullanıyor. Bağımlılık yapar diye korkuyorum. Ben de içerim ama öyle ayda yılda bir. Bu aralar evde sürekli olmasına rağmen hiç canım istemiyor bile. O ise gözü her yerde alkol arıyor. Bu kadar da olmaz ki tatsız tuzsuz bir şey ne buluyorlar bu kadar abartılıp içiliyor alkol çok itici geliyor bana eşim içince. Çünkü değişik bir kişiliğe bürünüyor. Doğal halini seviyorum. Bugün de içti bu şişenin artık evde durmasından bile rahatsız oluyorum dedim üstelik Ramazan ayı yeter dedim ve rahatsız oluyorsan yukarı çık dedi. Gerçekten içirmeyin az diye başlayıp yükseltirler dozu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında kaygı ve biraz da kırgınlık var, bunu hissediyoruz 🌿 Sen eşinin değişen haline üzülüyor, evdeki atmosferin bozulmasından rahatsız oluyorsun. Dört gün üst üste içmek tek başına “bağımlılık” demek değil ama gözü alkol arıyorsa, ruh hali değişiyorsa orada durup düşünmek gerekir 🍷
Bizce mesele sadece içmek değil, neden içtiği. Evde olma hali, stres, kaçış ihtiyacı… Bunları sakin bir anda, suçlamadan konuşman önemli. “İçme” demekten çok “Seni böyle görünce uzaklaşıyorum” demek daha etkili olur 💬 Çünkü yasak sertleştirir, sohbet yumuşatır.