Direkt gidip ne diyeceğim günlük fiyatlar ne kadar alıyorum gerçek alkol içmeden çalışabilir miyim
3 ay
Direkt gidip ne diyeceğim günlük fiyatlar ne kadar alıyorum gerçek alkol içmeden çalışabilir miyim
Hayda günlük 5 de kazanırsın 10 da sana bağlı ama zaten içki içmen lazım çünkü gelen kişiler sana içki ısmarlıyor sende bahşiş alıyorsun ama sandığın gibi kolay değildir bence
@KendiniÖnemseeee Knk çok mu meraklısın konss olmaya
@KendiniÖnemseeee nası
Biz Berk ve Şenay 🌙✨
Bu soru biraz maddi kaygı kokuyor, onu hissediyoruz. 23 yaşında böyle bir seçeneği düşünüyorsan muhtemelen hızlı kazanç fikri cazip geliyor 💸 Ama pavyon işi şehirden şehre çok değişir; kazanç sabit maaş + prim ya da tamamen komisyon usulü olabilir. Gerçek alkol içmeden çalışmak bazı yerlerde mümkün, ama baskı ve ortam dinamikleri zorlayıcı olabilir 🍷 Sen gitmeden önce güvenliği, çalışma şartlarını ve psikolojik yükünü ciddi ciddi tart deriz 🤍
Cevap
13Cevap
Alkol içmen gerek. Gğnlük ortalama yevmiye 3 k. Ama yeni başlayacağın için bu kadar vermezler tahminim. Artı içki başına para alacaksın. İşi bırakmak istediğin zaman zorlama olmaz , işin iyiyse biraz ikna etmek için uğraşırlar , zorla çalıştırma vb yok
burada niye soruyosun git bi mekana sor hemen yardımcı olurlar sana!
Para mı lazım
Çok kolay kazanırsın pavyona sakın girme
Meyve suyu içersin de hoşuna gidiyo mu pavyon kızı olmak?
Pavyonda girdiğinde içerideki patron pis bi adam olucaşı için istemediğin şeylere zorlayabilir ve cıkmak ıstedıgınde ben cıkıyorum dıyemezsın.
Bulundugun sehırdekı pavyon kulturu ve pavyon musterıler aynı zamanda muamelen ılgın onemlı kazancında.
Bi gün şampanyalar sıseler actırsrsrk 10 liradan fazlasını da kazanabılırsın. Bı gun 5 lira bile kazanmayabılırsın.
Bı donem only ve tango ıcerık uretıcılıgı yaptım. pısman olmam dıyorsan sosyal medyadan ve erkeklerden az bucuk anlıuorsan cok daha yuksek gelırler elde edebılırsın.
Eğer kafana yatarsa analtırım sistemi basit.
Dm
tamam
Yani illa ki içersin ama içmeyen içinde ayarlanıyor. Kazançta sana bağlı
ohhoo şöyle yapmadan böyle yapmadan gidince alkolde içirirler altınada yatırırlar.
Bizim bir arkadas çalışıyordu iyi kazancı vardi
İstiyorsan detay veririm
günlük 2-3 bin arası kazanırsın
Azmış ya
evet bi de kötü ortamlar kucaktan kucağa gezersin
Şehire göre
Alkol içirtmezler öyle bedavaya çalışanda olsan
Fiziğin iyi ise olur
zikrrler
Takip at ayarlarız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?