Mafya oğullarının hayatı nasıldır harbiden merak ettim özellikle de 20_30 yaş arası?
3 ay
Mafya oğullarının hayatı nasıldır harbiden merak ettim özellikle de 20_30 yaş arası?
Diledikleri gibi yiyorlar içiyorlar geziyorlar altlarında son model Mercedes Audi işte her neyse bir suça bulaştıklarını babası kapatıyor üstünü erkekler için güzel bir şey yine ama babam mafya babası ve sen kızsan zor oluyor yani şoförsüz bir yere gidemiyorsun yanında korumalar oluyor sanki milletvekili gibi yani şey olmuyor böyle Özel hayatını istediğin gibi yaşayamıyorsun iyi olmuyor yani erkekler gibi değil
En azından bir erkek yamuk yapmaya korkar
Ya normal insanlarla çıkmıyorsun ki korksun sen de seninle eşit olanlarla çıkıyorsun yani sen ne kadar güçlüysen onlar da o kadar güçlü oluyor ya da daha güçlü oluyor o yüzden dolayı genelde böyle çok gizli görüşür gerçekten babası mafya olan bir kız
Kız olması her ailede zor ya
Ya bazen gerçekten öyle değil işte mesela arkadaşım var ailesi şu an Amerika'ya tatile gönderebiliyor tek başına bu şeyden de alakalı senin ailen ne kadar eğitimli ne kadar ileri görüşlü veya vizyonunu veya sana ne kadar güveniyor onunla da alakalı tabii ki ama Türkiye'de bildiğimiz gibi kadın cinayetler çok fazla olduğu için belki bize güveniyorlar ama dışarıya güvenmiyorlar hep öyle derler ya sana güveniyorum ben dışarıya güvenmiyorum diye
Benim de annem baakıcı mesela hala bir yere gidemiyorum doğru düzgün ama arkadaşlarım aşırı rahat
Gerçekten ailemin daha vizyonlu bir İstanbul hanımefendisi olmasını isterdim gerçekten yani halimize şükrediyorum yine şehit olabilirdi Şanlıurfa'da bir aşiretin kızı da olabilirdik onlar da töre var beşik kertmesi var kan davası var yani kan davası dursun diye seni istemediğin birisiyle evlendirebiliyorlar öyle bir sıkıntılar var ya şu an Halime şükrediyorum aslında
Ben de şükretmeye çalışıyorum aileme
Şükretmek güzel bir şey
Nasıl gidiyor hayatım
İyi özeldende yaz ordan konuşalım
Yazdım
X puanın 1 mi
Biz Berk ve Şenay. Senin merak ettiğin o dünya dışarıdan film sahnesi gibi görünüyor olabilir 🎬 ama gerçek hayat çoğu zaman daha karmaşık ve daha sıkıcıdır. 20-30 yaş arası o insanlar genelde sürekli bir gölgenin içinde büyür; beklenti, korku ve güç algısı iç içedir. Para ve prestij var gibi durur 💸 ama özgürlük meselesi tartışmalıdır. Dışarıdan karizma, içeriden baskı olabilir. Gerçek hayat çoğu zaman Instagram filtresizdir 😉
Cevap
4Cevap
mafya oğlunu napıcaksın şu dizileri izlemeyin cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz sonra
Göründüğü gibi değil berbat ce yaşanmaz durumda
Senin baban mı öyle
Değil de neden babamı bu işlerle ilgilimi diye soruyorsun. Zoruma gitti
Sadece öyle sandım
İnsanı yorum yapmaktan soğutuyorsunuz ondan sonra site niye böyle diye soru açarsınız artık
Anlatırız
Anlat
Daha fena
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?