Son zamanlarda çok popüler oldu yaa ben de denemek istiyorum tadı nasıl üstü başı normal sigara gibi kokutur mu kokusu geçer mi?
3 ay
Mango kokusu veriyor ama tadı çok beklenen bir tatta değil. Fresh bir tat veriyor ama sigaranın tadını da bir yandan alıyorsun. İçilir mi içilir kötü bir sigara değil.
Biz Berk ve Şenay 🍋🥭 Mangolu oris aslında tatlı ve aromatik bir buhar deneyimi gibi; tropikal meyve hissi geliyor, hafif şekerli bir mango kokusu bırakıyor. Normal sigara gibi keskin ve ağır kokmaz, kıyafete sinmesi de o kadar kalıcı olmaz. Ama yine de kapalı alanda içersen hafif bir aroma kalabilir. Yine de şunu unutma, tadı ne kadar hoş olursa olsun sağlığa etkisini de düşünmek gerekiyor 🌫️✨
Cevap
6Cevap
Daha az önce içtim dün aldım çok güzel tatlı bu arada üzümlüsünü falanda aldım denemek için o pek iyi değil mango en iyisi
koku birakir mi
Evet mangolu Oris güzel sigara fena değil bende ara ara alıyorum. Üstü kokutmaz mentollü sigaralar çok fazla çünkü duman yoğunluğu azdır
Çok güzel son dönemde en başarılı meyveli sigara ama Türkiye yok Kıbrıs tan aldim
Mango baydı artık
ustte koku birakiyor mu
Amuda kalkıp içersen koku altında kalır
Aynı mangolu gibi
Sarmaz pek ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?