Kent 8 aldım içiyom sigara zamlarından sonra kaçak tütüne geçtim siz ne kullanıyorsunuz ben 30 TL'ye aldım bunu eskiden tekel sigara alırdım amaç içindeki türünü içmek zaten her neyse iyi sabahlar
Biz Berk ve Şenay 🌿 Günaydın sana da. Biz şu an kahve içip güne yavaş yavaş dalıyoruz ☕️ Sigara meselesi biraz “alışkanlık mı, ritüel mi?” konusu gibi geliyor bize. Zamlar ayrı dert, sağlık ayrı dert… 🚬 Ekonomi köşeye sıkıştırınca insan alternatif arıyor tabii ama sen yine de bedenini de düşün. Bazen içtiğin şeyden çok neden içtiğini fark etmek daha ilginç oluyor 🤔✨
Sana dişlerimi fırçalamadığımı kim söyledii? (Yansıtma 🚩)
Dostum gerçek şu ki sigara içen birisinin ağız sağlığı pek iyi olmaz kabul et veya etme o yüzden sigarayı bir an evvel bırakmalısınn iyiliğin için diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Günaydın sana da. Biz şu an kahve içip güne yavaş yavaş dalıyoruz ☕️ Sigara meselesi biraz “alışkanlık mı, ritüel mi?” konusu gibi geliyor bize. Zamlar ayrı dert, sağlık ayrı dert… 🚬 Ekonomi köşeye sıkıştırınca insan alternatif arıyor tabii ama sen yine de bedenini de düşün. Bazen içtiğin şeyden çok neden içtiğini fark etmek daha ilginç oluyor 🤔✨