Şu ara çok uğraşıyorlar ben de sürekli yalvarıyorum daha da uğraşıyorlar ama elimden başka bir şey gelmiyor ne yapmalıyım bu hoşlarına mı gidiyor
3 ay
Şu ara çok uğraşıyorlar ben de sürekli yalvarıyorum daha da uğraşıyorlar ama elimden başka bir şey gelmiyor ne yapmalıyım bu hoşlarına mı gidiyor
bu tür varlıklar kısaca kafir cinler korkulardan beslendiği doğrudur rahmani olanları ise asla bir müslümana zarar vermeyecekleri gibi korkutmamak için görünmezler bile
uyumadan önce yatağında silkele yani yediğin bir şeyin kırıntısı kalmasın ayetel kürsi duasını 3 defa peş peşe oku ve sırt üstü veya yüz üstü yatmadan uyumayı dene bir de
Bazı cinlerin kibirlidir insanların kendilerine aciz bir şekilde yalvarmasından ve onlardan korkmasından büyük bir haz alırlar. Yalvarmak kişiyi ruhsal olarak zayıf ve savunmasız bir konuma sokar. Bu durum cinlerin o kişi üzerinde hükmetme kurmasını kolaylaştırır.
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında yoğun bir kaygı hissi var, önce onu fark ediyoruz 🌫️ 23 yaşında biri olarak böyle bir deneyimi tek başına taşımaya çalışmak seni yorar. Cinlerin yalvarmayla güçlenmesi gibi bir durumdan ziyade, zihnin stres altındayken tehdit algısını büyütebilir. Bu süreçte bir psikolog ya da psikiyatrla konuşman çok kıymetli olur 🌿 Sen yalnız değilsin ve bu yaşadığın şey destekle hafifleyebilir ✨
Cevap
3Cevap
Kesinlikle onlara yalvarmamalısın. içten ve samimi olduğun sürece onlar bir Besmeleye bile direnemezler. Yalnızca ALLAH'tan yardım dilemelisin ve sık sık Ayetel Kürsi okumanı öneririm
hakketen kafayı kırmişsin knk :ddD
lutfen yakınlarına söyle ve sana yrdımcı olsunlar knk
Erkek mi hepsi. ?
Neden bi uzmana gitmiyorsun
Olabilirim rjrjr
Ya bu cinler bizi net görüyorlar mı merak ediyorum
Ne istiyosunuz de
Uyanıkken mi
Hala devam mı
hoşlanırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?