Arkadaşlar bir çocuk var konuşuyoruz ilk üçüncü günde pandora aldı öyle ucuzda değil pahalı neyse konuştuk sonra çiçek felan filan ilk 3'üncü gün biz çıkmaya başladık sonra çocuk evlenme felan teklifi ayarlamaya çalışıyor yüzük seçtik felan filan baya ciddi hatta eve felan girmiş bakıyor çocuk 22 yaşında ama daha çocuksu duruyor tamam yakışıklı ama minyon tipli çocuk her şeyi yapıyor hediye babında sevindirme babında kaliteli güzel büyük hediyeler alıyor mutlu etmeye çalışıyor ama çok çocuksu yaa aşkım ama ya beni sevmiyorsun 😭 felan yapıyor hesabımı istedi ikimizin hesabı birbirindeydi çok kız gibi davranıyor ama işte yok hesabında erkek olmasın tek ben olayım felan diyor hesabına girdim zamanında millet bunu çok zorbalamış küçümsemiş bi uzaklaştım onu görünce sonra her neyse böyle karı kız kaydetmişti felan filan anladınız siz bide bi ortamda bir şey olsa döven değil de dövülen olur gibi hissediyorum bugün sahilde yürüyorduk gece birbirimizi atma şakası yaptık sonra bu da beni kucağına aldı atıcam dedi şakasına ama ben bağırdım bırak bırak diye bırakmadı millet arkadan görünce yanlış anladı az kalsın çocuğu döveceklerdi beni korumak için ama yanlış anladılar biz şakalaşıyorduk ama o bırakmıyordu atıcam diye ben çok çırpındım bırak bırak diye çığlık attım dayanamadım sonra bıraktı millet dedim bakıyor canım dedim böyle deyince millet uzaklaştı ama çok utandım ve kötü bir his düştü içime o anda ayrılmak istedim hem ondan hem ortamdan sanki bazı kızlar kötü çocuklarla çıkarya kendimi o canım gibi hissettim ne bileyim arkadaşlar biraz erkek değil sanki gibi hissediyorum tamam her şeyi yapıyor hediyelere boğuyor kapıma geliyor alıyor götürüyor ama bi sıkıntı var çözemedim siz bide karşı taraf olarak buna bi yorum yapın cidden çünkü bi gariplik var bunda
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer