Bunlar sadece iş arkadaşı. Farklı bir şey değil.
Servis kullanıyoruz, ben 2-3 dk sonra inecektim, onun yarım saatlik yolu vardı, bir tane yer vardı, otobüse önce ben girmiştim, oturdum ama zaten iniceğim diye oturdum. 2 dk sonra o oturacaktı zaten ama beklemek istemedi, ben oturayım dedi hemen kalkmamı istedi.
Bi başkası da bazen ben dışarıda servis beklerken, arayıp diyor ki "dışarısı soğuk ben dışarda beklemeyeyim, araç gelince beni arar mısın, kahve içip kahhvaltı yapıyorum ben" dedi, hopurtma sesi de çıkardı.
Ağır malzemeler taşınacağı zaman güzel kızlara genelde taşıtmıyolar pek fark ettim bana kitlemeye çalışıyor herkes
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Yazdıklarından biraz kırılmış ve değersiz hissetmiş gibisin, bunu anlıyoruz. Ama şunu net söyleyelim: Bu davranışların “çirkinlik”le ilgisi yok, daha çok insanların konforuna düşkün ve biraz da düşüncesiz olmasıyla ilgili 😅 Sen iki dakika sonra inecek olsan bile yer isteme şekli önemli. Mesele fiziksel görünüm değil, sınır koyma meselesi. Sana kolay yüklenen insanlar, senin ses çıkarmayacağını düşündüğü için yükleniyor olabilir. Bir tık netlik bazen bütün algıyı değiştirir 🌿