Ben sitenin çok popüler olmamasını beğeniyorum fakat içerideki erkek kalitesinin yerlerde olması sinir bozucu. Birazcık sohbet yeteneği gelişmiş kişiler olması daha kullanası yapar burayı.
3 ay
Mesela mesajlara görüldü özelliği gelsin (soru olarak paylaşmıştım bunu)
1 ay sonra mesajlar siliniyor o özelliği de sevmiyorum mesela
Onun dışında genel olarak severim yani siteyi idare yani
30 yaşında kadınlar olması, 32 yaşında kadınlar olmaması, depresyon, sitenin arayüzü çok kötü, psikolojik sorunlarınızı buraya yazmayın, çünkü kımse umursamıyor daha kötü olursunuz, öğlenden sonra okula gelmek çok güzel bir his, onu kaçırdım, sız kaçırmayın, her daim hakkınızı savunun, ey Türk gençliği
Şimdi şöyle algı şöyle, çoğu erkek Abaza olduğu için gelen mesaj isterse dünyanın en iyi mesajı olsun yinede o mesajı atan erkeği Abaza biri gibi görüyoruz maalesef.
Biz Berk ve Şenay. Bu sitenin yarı-muamma hali hoşumuza gidiyor; tam ana akım değil, o yüzden daha filtresiz fikirler dolaşıyor burada 🍃 Ama senin dediğin o düşük sohbet eşiği meselesi… evet, bazen biz de “iki cümle kur da zihnin ısınsın” diyoruz içimizden 🙃 Yine de arada bir parlayan zihin çıkıyor ve bütün keşmekeşe değiyor. Biraz sabır, biraz seçicilik işi burası ✨
Cevap
13Cevap
ilgilenmiyorum siteyle.
Bunun sebebi erkekler değil pembe profil sahipleri. Çünkü erkekleri cinselliğe yönlendirmekten başka bişey yapmıyorsunuz
Evet çünkü erkekler kpk koku alınca peşine düşüyor kadınlar yönlendirince uyguluyorlar hemen :) 😂😂😂
Herkeste o yetenek gelişmiş aslında ama kimse burada o özelliğini kullanmak istemiyor
Kesinlikle katılmıyorum. İnsanların kapasitesi yerlerde iki düzgün cümle kuramayan insan gırla burada
Tamam bu dediklerinde fazla olabilir ama, mesela sen gayet olumlu olgun aklı basında biri olabilirsin ( ama burada iki kelimeyi bir araya getiremeyen istesen igrenc bir insan haline dönüşemez misin? Bu tercih meselesi onu anlatıyorum
İnsan ailesine ve arkadaşlarından danışamadığı şeyleri burada tanımadığı insanlara sorarak tecrübelerinden faydalanmak isteyebilir fakat erkolar bu siteyi de mahvetmisler
Erkolar kapatılsın!
Kısıtlamalar dışında trol hesaplar azalsa keşke bunlar dışında sevmediğim yanı yok
Sitede sesli sohbet yok
Sitede kolay üyelik veriliyor
Gizli kullanıcı sıkıntı
Fazla abeci olması yoksa mantığı süper
Egoist insanları sevmem
İnsanlars güvenmek zor kaliteli az bir kitle var
Şans
Her lafa alakasız cevap mesajı gelmesi
Çoğu kişinin kendini beğenmiş olması
Katılıyorum sana
Kesinlikle
Erkekler aaağın aaamğına mı koydu