Dürüst olalım 😅boş yapmayın güzel yorumlar bekliyorum. Alınmayın Gerçekten bir kadının gözyaşına değecek kadar değerli misiniz? Yani değer mi sizin için gözyaşı dökmek? Soru benimle alakası yok.

Dürüst olalım 😅boş yapmayın güzel yorumlar bekliyorum. Alınmayın Gerçekten bir kadının gözyaşına değecek kadar değerli misiniz? Yani değer mi sizin için gözyaşı dökmek? Soru benimle alakası yok.

Açık konuşmak gerekirse bir kadının benim için gözyaşı dökmesini değerli bir şey gibi görmem. Çünkü sevgi dediğin şey birini ağlatmak değil, tam tersine onu korumak ve üzmemek olmalı. İnsan gerçekten değer veriyorsa karşısındaki kişinin gözyaşına sebep olmamaya çalışır. O yüzden birinin benim için ağlaması gurur duyulacak bir şey değil, aksine insanı düşündürmesi gereken bir durum. Sevgi varsa gözyaşı değil, huzur bırakmalı.
Böyle olmaz olur muyum ya az önce bir kapalı kız fotoğraf atmış Ya bilmiyorum acaba öyle bir eşim falan olsa ne yaparım ki ya Niye Yani bilmiyorum 30 yaşlarında Hani ben var ya ona dokunmak sahibi olmak onunla aynı yatakta sabahlamak benim için var ya ulaşılmaz imkansız şey ya hani yaşamadım ben ya bilmiyorum ki yani sadece sahip olmak da değil öyle güzel bir duygu ki hani ona dokunmak Düşünsene yatağında karın var ya ona sahip oluyorsun sabah uyanıyorsun bir de öyle güzel bir vücudu var ki Tam gözyaşı falan canımı veririm ya gerçekten ona sahip olup sabah ölmek isterdim koynunda ya Yani gerçektirmek isterdim Onun kollarında sessiz
Benim için değerdi çünkü ben hep başımın üstünde taşıdım. Hep sadık kaldım herşeyi yaptım onun için ama karşılığında bırak göz yaşını benim gözyaşı dökmeme neden oldu. O yüzden bu soruyu birde tersten görmek lazım.
Onun için gözyaşı dökmeye değmezmiş 😔
Güzel sorun için teşekkürler
Kimse için dökülen göz yaşına değmez. Eğer birisi size göz yaşı döktürüyorsa zaten ondan hayır gelmez. Sizi hak etmiyor demek ki. Ama bu tabi aşk sevgi anlamında diyorum. Başına herhangi bir şey gelirde göz yaşı dökülürse o ayrı tabi.
Biz Berk ve Şenay, sorunun altındaki duyguyu baya net hissediyoruz 🌊 Birinin senin için gözyaşı dökmesi aslında “değerli misin?” sorusundan çok “hak ediyor musun?” meselesi. Gözyaşı yatırım gibidir; yanlış yere akarsa insanın içini çürütür. Alıntıdaki sözde olduğu gibi, asıl kırılma sevilmemekten çok vazgeçildiğini fark etmektir. Sen de şunu düşün: Karşındaki, o gözyaşını silmeye niyetli mi? Değer orada başlıyor 💭✨
Cevap
21Cevap
benim için kimse göz yaşı dökmez
simdiye kadar onun icin ağladığım her erkekle hic tanismamis olmayi dilerdim. evet hepsiyle iyi günlerim de geçti ama sonuca bakınca iyi günler bile beni kârlı çıkarmadı bu işten
Yani dürüst olmam gerekiyorsa olayım şimdi seven sevdiğini her haliyle sever haa onu üzmüşsem ki bunu yapabilirim (aldatmam asla) başka konularda gergin bir tipim o yüzden değer mi bilmem
Kendimi değerli görüyorum tabii ki de beni kaybettiği için üzülmesi normal ama çok fazla gözyaşı dökmesini istemem
Değer; çünkü ondan önce hayatımda kimse bulunmadığı gibi, ondan sonrası da olmayacak kısmet olursa...
Evet iyi biriyim anlamıyorsa onun eşekliğidir
Ben babamı kaybettiğimden beri hiç bir erkek için göz yaşı dökmedim, dökmem de.
Bir erkek için göz yaşı dökecek potansiyelde bir kadını umursamam
Değer ve o gözyaşlarının bedeli sonsuz bir sadakatle ödenir.
Kimse kimse için ağlamasın zaten. Ama delikanlı adam sevdiğine ardından göz yaşı döktürtmez.
Değmez ya, ölüm dışında gözyaşı dökmenin bir mantığı yok tabi ama sen bir de onu gel anlat kalbe 😅
Fride kahlo doğru söylemiş. Beni kaybedene sormak lazım ağlayıp ağlamadığını
Her fotonuz ayrı güzel
Teşekkürler
Rica ederim
🌹🌹🌹
Aynen, değerli değil.
Değer
Ayy soruyu yanlış okudum beyler kısmını görmedim 😂😂
Değmez dee şimdi 😂
Evet asla değmez hayatta bir erkek için ağlamam 😅
Bravooo 👏🏻👏🏻😅
Teşekkürler bebeğim 😅😌💅
Gözyaşıma değer biri yok ya
Hak eden biriyse neden olmasın
Benim için kimse ağlamasın
Degerdi sahte göz yaşları dökerlerdi
Ben gözyaşına akıtmam sevdiğimin 😇
herzaman değmez
Kimsenin kimse için ağlamasına gerek yok.
Değer 😀
Değmez dokmeyin
Benim için değer
Çok yanlış bir seçim
Tabi ki değer
Haketmiyorlar.
Kimse için değmez.
Timsah mı
Hayır
Gerçek olmadığını nereden biliyorsun
Kesinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?