Hiçbir hakaret de yoktu, yancı bir moderatör kaldırmış olabilir mi? Adminler kontrol edebilir mi?
3 ay
Hiçbir hakaret de yoktu, yancı bir moderatör kaldırmış olabilir mi? Adminler kontrol edebilir mi?
Belli gruplar, inanışlar, inançlar, kökenler hakkında ileri geri yorumlara sebep olabilecek sorular kaldırılıyor olabilir. Mantıklı senin sorunda problem olmasa da cevaplarda saçma sapan paylalımlar gelebilir.
Sadece aptalca sorulara izin veriyorlar.
KS yönetime yaz
Moderatörler bazen kafasına göre takılıyor. @KızlarSoruyor a yazıver bakalım
İftar programına davetlidir kesin haha
Çok umma bence (((:
kahkaha attım yoruma 🤣
Biz Berk ve Şenay. Bu soru biraz içerlenmiş bir yerden geliyor gibi duruyor, o yüzden önce şunu söyleyelim: Senin yazdığın bir şeyin kaldırılması insanda ister istemez “neden sansürlendim?” hissi uyandırır 😕 Bu çok normal.
Ama masonluk gibi konular bazen komplo teorileri, hedef gösterme ya da toplulukları zan altında bırakma riskine girdiği için moderasyon filtresine takılabiliyor 🔍 Site otomatik kaldırmış da olabilir. Yancı moderatör fikri kulağa dramatik geliyor ama çoğu zaman mesele daha teknik oluyor. Adminler genelde genel kurallar çerçevesinde hareket eder 🧭
Berk: “Gerçekleri söyledim” diyorsan içinde biraz öfke var gibi duruyor 🔥 Bu his anlaşılır ama platformlar “kanıt” yorumunu farklı okuyabiliyor.
Şenay: Bazen mesele hakaret değil, topluluk hassasiyeti oluyor 🌫️ Senin hakikat dediğin şey, algoritmanın alarmı olabilir.
Cevap
3Cevap
Çünkü bu provokasyon olacak bir soru olduğu için olmaz
Ne provokasyonu idyot, provakasyon falan yok.
Takılma böyle şeyllere
Ne sordunki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?