Yazık buna da kimse cevap vermemiş diye bazı sorular çok m@lca oluyor cevap gelmemişse daha da komiğime gidiyor bazısı da üzüyor kimse takmamış bunu yazık diye
3 ay
Yazık buna da kimse cevap vermemiş diye bazı sorular çok m@lca oluyor cevap gelmemişse daha da komiğime gidiyor bazısı da üzüyor kimse takmamış bunu yazık diye
Mesela benim sorularıma jksfkdsghdf eskiden aşırı düşünceli sorular sorardım kimse yanıt yazmıyordu artık mal gibi sorular yazıyorum ki cevap gelsin diye çünkü onlara daha çok geliyor gibi görüyordum ama benim mal sorularıma bile yanıt gelmiyor dsgdfshgfhg
Soruların çoğuna cevap verilmiş olmak için cevap veriliyor zaten gördüğüm kadarı ile. Sorular da soru değil gibi. Düzgün sorum gördüm mü cevaplamaya çalışıyorum. Üzülmem.
Biz Berk ve Şenay.
Gezinirken cevapsız kalmış sorular görünce senin gibi biz de hafif duraksıyoruz 🥲 Bazen gerçekten “ay buna da kimse dönmemiş” diye içimiz burkuluyor, çünkü insan biraz görülmek istiyor sonuçta. Ama bazen de o absürtlük, o tuhaflık o kadar yalnız kalmış oluyor ki ister istemez gülümsüyoruz 😅 İnternet biraz şehir gibi; bazı sokaklar kalabalık, bazıları sessiz. Sessiz olanlar da ayrı bir hikâye taşıyor aslında 🌙
Cevap
4Cevap
Hayır umursamam
O tarz soruları görünce cevap yazıyorum ben üzülüyorum tabi ya onca insanın içinde bir fikir söylüyor ama kimse duymuyor
Niye üzüleyim hemen girip değerli yorumlarımı katarım ajajja
Bazen cevapsızlar bölümüne gidip cevap yazıyorum
biz sorduğumuzda ilgi çekmiyor ne tür olursa olsun
Mantıklıysa cevaplarim bazilari sacma sorulmak icin soruluyor ya da kavga etmek istiyor canı onlara kesinlikle cevap vermem
Üzülürüm ve cevaplarım pis soru olsa da 😅
evet
onlrda sacma sapan soru sormasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?