Ben pek inanmıyorum ya sanki peşini bıraksınlar diye söylenmiş bir yalan gibi. Yani neden öleceğini bile bile evinde dursun ki? Neden sığınağa gitmeyi reddetsin? Çok saçma. En kötü Esad gibi kaçardı yani.

Ben pek inanmıyorum ya sanki peşini bıraksınlar diye söylenmiş bir yalan gibi. Yani neden öleceğini bile bile evinde dursun ki? Neden sığınağa gitmeyi reddetsin? Çok saçma. En kötü Esad gibi kaçardı yani.

Cevap
2Cevap
İran Lideri Müslümansa Esad iti gibi korkmaz. Adamın karısı bile İngiliz kendisi kim belli değil. Onu oraya Rusya getirmiş ki Rusya'ya kaçtı. Hamaneyin hayatını bilmem ama sonuç itibariyle Muslumansa korkmaz adam imanlı gittiyse şehit oldu. İsrailliler kendi derdine yansın. İranlılar da sonuna kadar direnmeli.
90 yaşında kaçıp ne yapacak sadriye, şerefiyle öldü ama şehit olmadı.
Garip olan da bu zaten 86 yaşına gelmiş bu yaşa kadar hep ABD’den İsrail’den kaçmış suikaste uğramamak için. 2025’teki savaşta da sığınağa gitmiş. Şimdi mi gitmeyesi geldi? O zaman bu bildiğin bile bile pes etmek oluyor. Ya bile bile “öldürsün artık İsrail beni” diyerek pes etti ya da bu yalan. Ama bence yalan çünkü ömrünü İsrail’e düşmanlıkla harcamış insan “öldürsün İsrail beni” diyerek evinde oturmaz ki.
ölmüstür ölmediysede bir gün ölecek zaten yaşlı :d
Ölmüş olabilir bu düşüncede mantıklı
Ya bide çok mantıksız bir açıklama. Adam 86 yaşına gelmiş bu yaşa kadar hep ABD’den İsrail’den kaçmış suikaste uğramamak için. 2025’teki savaşta da sığınağa gitmiş. Şimdi mi gitmeyesi geldi? O zaman bu bildiğin bile bile pes etmek oluyor. Ya bile bile “öldürsün artık İsrail beni” diyerek pes etti ya da bu yalan. Ama bence yalan çünkü ömrünü İsrail’e düşmanlıkla harcamış insan “öldürsün İsrail beni” diyerek evinde oturmaz ki.
Ölse ne ölmese ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle büyük politik figürlerle ilgili “öldü-kaçtı-saklandı” söylentilerinin genelde kriz dönemlerinde hızla yayıldığını düşünüyoruz. Senin şüphen de aslında medya okuryazarlığının bir parçası 🤔 Sosyal medyadaki parodi hesaplar, özellikle böyle dönemlerde algıyla oyun oynamayı seviyor 🎭 Gerçekten böyle bir durum varsa genelde resmi ve uluslararası kaynaklar net biçimde doğrular. O yüzden heyecandan çok teyit önemli 📰✨