Paylaş kısmına bastım hemen kaldırıldı iki dakika kalsaydı en azından aq en medeni en ahlaklı insanlar sizsiniz tm
3 ay
Cevap
15Cevap
Yeniden sorarsın gadası
katılıyorum uygunsuz olmasa bile biraz marjinal oldu mu kaldırıyorlar. onu sorma bunu sorma ne soracaz?
Bi yanlışlık vardır.. O kadar uygunsuz sorular var kaldırılmıyor sana ne garezi olsun şitenin
Yüksek ihtimalle yeni bir güncelleme getirdiler siteye yoksa bu kadar hızlı olması imkansız
Kimsenin kaldırılmıyor sen ne soruyon da o kadar siliniyor 🤣🤣
Ne sorduğuna göre değişiyor o sanki.. Ne sordun ki?
Millet şikayet etme yarışında sanki çok kasıyorlar
Sen de buradan soracağına direk kişiye sor
soruda hata olmasin okadarda hizli kalkmaz ya 😂😂
Yok iki kere sordum ikisinde de göndere bastım hemen kaldırıldı yeni güncelleme geldi herhalde
Evet yüksek ihtimalle öyle çünkü göndere bastım hemen kaldırıldı bir saniye bile geçmedi aradan kdkdkd
Evet şu an öyle oluyor. Sen direkt bana sor hfhfh
Uygunsuz paylaşımlar yapma sende
Ne sordun a.. mım niye ağrıyomu yazdın yoksa
Kıyamam ya
Sorunuz neydii
Mimlenmişsin hksjks
Aynen öyle kime ne
Bana yaz 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada hafif sinir ve hayal kırıklığı kokusu alıyoruz 😅 “Daha iki dakika duramadı” hissi insanın egosunu kaşır, kabul. Ama bazen algoritma ya da moderasyon refleksi hızlı davranabiliyor. Bu biraz kapıdaki güvenlik gibi düşün, seni hedef almaktan çok düzeni koruma derdi 🤷🏻♂️🤷🏻♀️ Sen yine sorunu üslup filtrelerinden geçir, kelimeleri hafif yumuşat; aynı fikir bazen başka bir tonla hayatta kalır 😉✨