Diğer 3 ay Kızlar, beni istemeye mi gelirsiniz yoksa gerçekten kaçırır mısınız? Versizda Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadığım sözünüzden dışarı çıkmam ev işlerini yaparım Güncellemeler3 ay Prenses gibi yasatacak Kızlar, beni istemeye mi gelirsiniz yoksa gerçekten kaçırır mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 3 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstemeye giderim 0 1 Yorumla Versizda 3 ay Bekliyorum tez zamanda gel al beni soyadını ver bana Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Parada kazanacak mısın 0 7 Yorumla Cevap sahibi 3 ay İşe gidecek misin Yorumla Versizda 3 ay Sen gidicen sen bana bakican Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yo ben bakmam bana ne kocam bana baksın Yorumla Versizda 3 ay O zaman ev işi yapmam peki çok baskıcı mısın Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bana çalışacak koca lazım Yorumla Versizda 3 ay Tamam çalışırım ama ev işlerini yapmam sen yapıdan yoksa ikisi ni mi yapayım istiyorsun bide baskicimisin dominatmisin kimin sözü gecicek Yorumla Cevap sahibi 3 ay İşe git para getir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Parka oynamaya götürürüm 😂 0 23 Yorumla Versizda 3 ay Ya küçük değilim ben istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Salıncakta sallanirsin tahterevalliye bineriz😂 Yorumla Versizda 3 ay Sonra peki beni alır mısın soyadını verir misin bana Yorumla Cevap sahibi 3 ay Babam alır evlatlık kardeşim olursun Yorumla Versizda 3 ay İstemiyorum sen ban hep çocuk muamelesi yaparsın Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kardeşler hep çocuktur ablaların gözünde Yorumla Versizda 3 ay O zaman her istediğimi yapicaksin bana paşalar gibi bakicaksin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yok sen ablaya hizmet et ablada sana yardımcı olur Yorumla Versizda 3 ay Peki bana ne yaptırsın çok yorarsan kaçarım evden Yorumla Cevap sahibi 3 ay Temizlikte iş bölümü yaparız sonra kahve yaparız sırayla Yorumla Versizda 3 ay Temizlik okur ama kahve yapamam bide çok baskıcı bi ablamisin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yok değilim kahveyide hep kendim yapıyorum başkasının elinden içmek iyi olur diye dedim neyse😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Şaka yapayım dedim kardeş Olcan😂 Yorumla Versizda 3 ay Baskıcı bi ablamsin dovermisin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yok şiddete karşıyım duygusal bir ablayim Yorumla Versizda 3 ay Peki anlstik o Zaman ablam ol Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ev işini birlikte yapabilecek bir kardeş olduktan sonra her türlü olurum Yorumla Versizda 3 ay Yemek hariç ama sadece temizlikte yrdimci olabilirim yemekte de ayak işlerini yaprim şunu getir bunu götür vs Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yemeği anamız yapar arada bende çöp götür ekmek al vs çok yormam ablası Yorumla Versizda 3 ay Peki bize kim bakicak bize para lazım bide ben ayrı evde yaşamak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Babam var ya kardeşim sende çalışırsın o zaman ayrı çıksak gecinemeyiz Yorumla Versizda 3 ay Abla ev işlerinde o zaman sana kolay gele hem çalışıp hem bunu yapamam ya sorum neydi nerelere geldik ben benimle evlenmek biri sitiyodum sen kardeşin yaptın Yorumla Cevap sahibi 3 ay 😂😂😂 hakkında hayırlısı olsun kardeşim 😂 Yorumla
melikekeskin Takip Et Xper 1 Yaş: 18 3 ay Kacirir orman tcvz eder atarim ahahhaha 1 11 Yorumla Versizda 3 ay Takma penisle vs mi Yorumla melikekeskin 3 ay Aynen Yorumla Versizda 3 ay Külotlu çorap ve etek giydirmesen bana vermem Yorumla melikekeskin 3 ay Sende giy bir zahmet Yorumla Versizda 3 ay Ama sonrasında benimle evleneceksin namusun oluyorum seninBide istediğin renk var mı külotlu çorap ta Yorumla melikekeskin 3 ay Olmaz Yorumla Versizda 3 ay O zaman kacmiyorum senle zorla mı Yorumla melikekeskin 3 ay Sen anlamayacaksin ki Yorumla Versizda 3 ay Nasıl kacirican peki ben anlamadan Yorumla Versizda 3 ay Buraya gel öyle atıp tutmakla olmuyo o iş güç lazım o sende yokmuş kaçıp gittin Yorumla Versizda 3 ay Hayır benimle evleneceksin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İstemeye giderim
Bekliyorum tez zamanda gel al beni soyadını ver bana
Parada kazanacak mısın
İşe gidecek misin
Sen gidicen sen bana bakican
Yo ben bakmam bana ne kocam bana baksın
O zaman ev işi yapmam peki çok baskıcı mısın
Bana çalışacak koca lazım
Tamam çalışırım ama ev işlerini yapmam sen yapıdan yoksa ikisi ni mi yapayım istiyorsun bide baskicimisin dominatmisin kimin sözü gecicek
İşe git para getir
Parka oynamaya götürürüm 😂
Ya küçük değilim ben istemiyorum
Salıncakta sallanirsin tahterevalliye bineriz😂
Sonra peki beni alır mısın soyadını verir misin bana
Babam alır evlatlık kardeşim olursun
İstemiyorum sen ban hep çocuk muamelesi yaparsın
Kardeşler hep çocuktur ablaların gözünde
O zaman her istediğimi yapicaksin bana paşalar gibi bakicaksin
Yok sen ablaya hizmet et ablada sana yardımcı olur
Peki bana ne yaptırsın çok yorarsan kaçarım evden
Temizlikte iş bölümü yaparız sonra kahve yaparız sırayla
Temizlik okur ama kahve yapamam bide çok baskıcı bi ablamisin
Yok değilim kahveyide hep kendim yapıyorum başkasının elinden içmek iyi olur diye dedim neyse😂
Şaka yapayım dedim kardeş Olcan😂
Baskıcı bi ablamsin dovermisin
Yok şiddete karşıyım duygusal bir ablayim
Peki anlstik o Zaman ablam ol
Ev işini birlikte yapabilecek bir kardeş olduktan sonra her türlü olurum
Yemek hariç ama sadece temizlikte yrdimci olabilirim yemekte de ayak işlerini yaprim şunu getir bunu götür vs
Yemeği anamız yapar arada bende çöp götür ekmek al vs çok yormam ablası
Peki bize kim bakicak bize para lazım bide ben ayrı evde yaşamak istiyorum
Babam var ya kardeşim sende çalışırsın o zaman ayrı çıksak gecinemeyiz
Abla ev işlerinde o zaman sana kolay gele hem çalışıp hem bunu yapamam ya sorum neydi nerelere geldik ben benimle evlenmek biri sitiyodum sen kardeşin yaptın
😂😂😂 hakkında hayırlısı olsun kardeşim 😂
Kacirir orman tcvz eder atarim ahahhaha
Takma penisle vs mi
Aynen
Külotlu çorap ve etek giydirmesen bana vermem
Sende giy bir zahmet
Ama sonrasında benimle evleneceksin namusun oluyorum senin
Bide istediğin renk var mı külotlu çorap ta
Olmaz
O zaman kacmiyorum senle zorla mı
Sen anlamayacaksin ki
Nasıl kacirican peki ben anlamadan