Ben 18 yaşındayım o 28 yaşında ve bana dedi ki tırnakların ne güzel hafif uzun.
Ama tırnaklarım tamamen ojesizdi hiç bir işlem yok
Ben 18 yaşındayım o 28 yaşında ve bana dedi ki tırnakların ne güzel hafif uzun.
Ama tırnaklarım tamamen ojesizdi hiç bir işlem yok
Cevap
5Cevap
Tırnak yatakların güzel ve doğal gelmiştir gözüne o yüzden şimdi hep cadı gibi protez tırnak yaptırdıkları için
Anladım
aynen öyle
Yer nişantaşı gibi erkekliğin sıkıntı da olduğu bir yer değilse bu durduk yere olan bir şey değildir. Bile bile yapılmış bir şeydir.
Neden peki böyle bir şey yapar?
İletişim kurmanın bir yolu diye üstü kapalı söylemiş olayım. Dün bi post görmüştüm. Kız atmış. Bu ben demiş 1. fotoğraf 2. fotoğraf iş yerindeki abi 3. fotoğraf evlilik fotoğrafı yani bir zamanlar öyleydi demiş. Sanırım güzel bir örnek olur. He evlilik bence istisna bu durumda
Hm anladım, bunu bana diye kişi nişantaşinda yaşıor ama yani bozmana erkekliği düşük? Bana gayet eril ağırbaşli geliyor
Oralar sosyete yerleri bir erkeğin bunlara dikkat ettiğinin olası hallerinin çokça görüldüğü yerler o yüzden normalleştirilebilir. O senin görüşün bu düşünce sana özel olur.
Anladım teşekkürler
Rica ederim. Hayırlı günler
Belki tırnak fetişi vardır
Öyle şey mi var
😳
Her şeyde anlam aramayın aq
El fetişi var hdhs
Öyle bir şey mi var
Hoşlanmıştır
Manası çok derin
Sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Biri durup dururken tırnaklarına iltifat ediyorsa, aslında detaylara baktığını göstermeye çalışıyor olabilir 💅✨ Oje olmaması hatta daha doğal bir dikkat demek; “seni olduğu halinle görüyorum” mesajı gibi. Ama aradaki yaş farkını da hafife alma, 18 ve 28 ayrı dünyalar 🌿 Eğer bu seni hafif tuhaf hissettirdiyse o hissi ciddiye al. İltifat bazen sadece iltifattır, bazen de yoklama 😊