Temiz olmak güzel ama ben hiç sevmiyorum, günlük hayatımızı bile kısıtlıyor kafamız yaş oluyor ıslak saçtan nefret ederim sonra bir yorgunluk çöküyor. Böyle düşünen tek ben miyim?
3 ay
Temiz olmak güzel ama ben hiç sevmiyorum, günlük hayatımızı bile kısıtlıyor kafamız yaş oluyor ıslak saçtan nefret ederim sonra bir yorgunluk çöküyor. Böyle düşünen tek ben miyim?
Yazın hergun kışın ise iki günde bir yapmazsam rahatsız oluyorum. Yani yoruldum başım ağırdı ya da işten geldim diyelim mutlaka duş almam lazım yoksa kendime gelemiyorum. Duş alınca sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi.
Ben kışın hafta da bir alıyorum.
Ciddi olamazsın
Çoğu kişi böyle.
Kusura bakma ama bir bayan için hiç hoş değil. Haftada bir ne demek :)
Deodrant, rolon kullanıyorum. Temiz kıyaffete giyiyorum.
Ancak kamuflaj eder dediklerin. Neyse bir şey diyemem saygı duyarım.
Biz Berk ve Şenay, yalnız değilsin diyerek başlayalım 😊 Banyo bazen bir arınma ritüeli gibi anlatılıyor ama herkes için öyle hissettirmiyor. Islak saçın verdiği o üşüme, sonrasındaki ağırlık… Evet, gerçekten insanın enerjisini çekebiliyor 🌧️ Özellikle mecburiyet gibi geliyorsa daha da zor. Belki sen sevmediğin için değil, onun temsil ettiği “zorunluluk” hissinden yoruluyorsundur. Küçük keyif alanları ekleyince deneyim değişebiliyor bazen 🛁✨
Cevap
9Cevap
bunu hergun ala bana sordun saydım hemde nasıl cokta ıyı gelmekte ayrıca bu sayede bazı seylerde rahat oluyosun sohbete beklerım dılersen neler oldugu neden ıyı oldu olarak
Ne
ne ne mesaja
Valla bende sevmiyorum evet güzel rahat hissettiriyor ama zaman alıyor günümü öldürüyor gibi geliyoe
Aynen zaman alıyor beni rahatta hissettirmiyor hasta olacakmışım gibi geliyor.
Hayır ben cok seviyorum banyo yaptıktan sonra güzel bir bakım sonra 2 3 saat uyku insanı kendine getiriyor
Zahmetli bir şey ama bunu dedim diye pis biri değilim sadece bir zorunluluk olarak görüyorum.
Girince çıkmak istemeyen bı ben miyim 😂
Bende sevmem zorunlu olarak yapıyorum
Ben seviyorum..
Sadece bazen üşeniyorum..
temizlik güzeldir. Ben cok sevıyorum
İslak sac seviyom ben
Hayatını niye kısıtlasın ben çok severim
Zamanın gidiyor
Sanki 4 5 saat zaman harcıyorsun gibi sen yapma boş ver
Saçım zor kuruyor mesela
canndırr
Korkmak sana güzel. Takma başkasını kafana 😎