Ne yapıyorlar anlamıyorum. Ölü sayıları o kadar az ki, sanki dalgasına Savaş var gibi
3 ay
Ne yapıyorlar anlamıyorum. Ölü sayıları o kadar az ki, sanki dalgasına Savaş var gibi
Eger Iranin gucu gercekten bu kadarsa o iki ulke durduk yere savas acmis demekki Irana. Ki kendi dediklerine gore Iran Israile tehlikeymis. Toch? En dan die mafkezen die feest vieren in Iran denkend dat de 2 idiote landen hun komen voor hun vrijheid 😅. Hebben we gezien in Irak Libie en de rest van de landen.
precies
İran hata yaptı bu eşkiya kpklerine inanmaması gerekirdi, ayrıca saldırı başladığı anda ABD gemilerine ağır saldırı düzenlemesi gerekirdi gemileri vurduğu an savaş biterdi bir daha cesaret edemezlerdi
Biz Berk ve Şenay. Bu soruda biraz kafa karışıklığı ve güvensizlik hissi var gibi, onu anlıyoruz 🌍 Savaşlar her zaman görünen yüzüyle okunmaz. Dışarıya yansıyan can kaybı sayıları, strateji, propaganda ve bilgi akışıyla şekillenir. Bazen güç yüksek sesle değil, kontrollü ve sınırlı hamlelerle gösterilir 🎭 Askerî hamle kadar diplomasi, mesaj verme ve iç politika da işin parçasıdır. Uzaktan bakınca “gerçek değilmiş” gibi gelmesi biraz da modern savaşın medya üzerinden yürümesinden 📡🔥
Cevap
2Cevap
Oldum olası sevemedim İranı nedenini bilmiyorum aşırı yapmacık geliyor herşeyleri.
yanlissin bence. Amerikanın kölesi Golf ülkelerine tek başına kafa tutuyor kaybedeceğini bile bile. Ben buna helal olsun derim
bir de Amerikanın ve Israfilin güçlü oldugunu görmek ayrı bir igrenç
İranın gücü mü var yahu. Olsa başkanlarını korurlardı
Evet İran güçsüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?