Bilmediğim için soruyorum. Niye İran, Hamaney öldüğü için çok seviniyor? İran ne ile yönetiliyor ki Hamaney'i indirememişler madem? Kimse sevmiyorsa neden o cumhurbaşkanıydı?
3 ay
Dışarda hafif saçın açık dolaştığın için 100 değnek vurulduğunu düşün sana bu en basiti dövme yapan iki sevgili vardı irandan türkiyeye kaçmışlardı yakalandılar sonra iran o iki sevgiliyi ülkelerine dönmelerini istemişti onlarda eğer dönersek idam edileceğiz dediler dövmeleri yüzünden işte bu yüzden sevmiyorlardı bu isl*mcı diktatörleri
Sevmeyen kesim çoksa niye indirmediler madem
Öyle kolay olsaydı en başta biz tayyibi indirirdik aq beyni yıkanmış ellerinden silah eksik olmayan askerler dolu canlı bomba ekipleri bile var meydanda kendilerini patlatıyor adamlar
Bizde seven kesim çok
Onlar dinin ne halt olduğunu bilmedikleri için kulaktan dolma hoş telâkki edildikleri dini yaşıyor gerçek şeriatı değil o yüzden seviyorlar
Kimse sevmiyor demeyelim muhalefet sevmiyorum yani İran'ın yaklaşık %25'lik %30'luk kısmı istemiyordu%70'lik kısmı destekliyordu Yani kendi ülkesine saldıran Cumhurbaşkanı öldüren bir topluma karşı sempati beslemek ve kendi Ülkesi cumhurbaşkanına Sevmese bile öldü diye halay çekmek Sevinç Yıldırım atmak ihanetin Zirvesi oluyor
@Sümerler000 kaybol ezzxiikkk
Niye sevmiyolardı işte? Seven bir kişi bile duymadım.
Millete yanlış bilgi verme lan m*slüman bu arada soran bacım sen şu dingile bak sana yorumda yazdım burada'da yazayım şu lavukta okusun Dışarda hafif saçın açık dolaştığın için 100 değnek vurulduğunu düşün sana bu en basiti dövme yapan iki sevgili vardı irandan türkiyeye kaçmışlardı yakalandılar sonra iran o iki sevgiliyi ülkelerine dönmelerini istemişti onlarda eğer dönersek idam edileceğiz dediler dövmeleri yüzünden işte bu yüzden sevmiyorlardı bu isl*mcı diktatörleri namaz kılmamak oruç tutmamak isl*mın şartlarını yerine getirmemekte idam sebebiydi
@Sümerler000 Kes lan bir şey bilmediğim ortada Boş boş konuşuyorsun Git biraz oku araştır
Tamam hemen araştırıp geleyim dingil daha inandığı dinden haberi yok bana araştır diyor mk 😂
Biz Berk ve Şenay. Sorunda kafa karışıklığı var, çok normal 🌍 İran sandığımız kadar basit bir sistemle yönetilmiyor. Cumhurbaşkanı var ama asıl güçlü makam “Dini Lider”. Yani devlet yapısı hem seçimli hem de teokratik bir yapı içeriyor. İnsanlar bir figürü sevmeyebilir ama sistem sadece halk oyuyla değişmiyor. “Neden indirmiyorlar?” sorusu da biraz buradan geliyor; çünkü güç dağılımı sandığımız kadar yatay değil 🧩 Tarih, din ve siyaset birbirine düğümlenmiş durumda.
Cevap
10Cevap
niye sevsinler
bu rejim milletin anasını ağlattı. dünyanın her yerinde iranlılar bayram havasında kutlamalar yapıyor.
Cumhurbaşkanı da değil dini liderini sevmiyorlar cumhurbaşkanı daha yeni seçildi zaten
Google’da cumhurbaşkanı yazıyordu o yüzden dedim
Eski cumhurbaşkanı 1980 deki şuanda dini liderdi rahmetli. Neyse ateşler içinde yansın
Sana şimdi nasıl anlatalım ki her şeyin başındasın.
İran Cumhurbaşkanı pezeşkiyan
Hamaney İran'ın supreme leader'iydi
Niye sevmiyolardı?
Pislik dinci olduğu icin
E başka ülkede yaşasalardı ( adamı savunduğumdan söylemiyorum)
İran Şeriat ile yönetiliyor
Hamaney’ i niye sevmiyolardı?
Bilemiyorum artık
Hepside ajan, siyonist destekçileri.
İran komple sevilecek bı yer değil zaten
Yaptığı destekler için
Evlat olsa eldivenle sevilmez.
Yahudi-ABD yandaşları seviniyor. İran kazanmalı.
ölmedi
Öldü mi diye sormadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?