Vücudunuzda kalıcı yaralar var mı?
Dikiş izi, doğum lekesi gibi var mı?
Dikiş izi, doğum lekesi gibi var mı?
Sol göz kapağımda vileda izi var, annem temizlik yaparken arkasındaymışım.
Alnımın üstünde saçımın başlangıcında 2 dikiş var. 4 yaşındayken mermere çarpmıştım yarılmıştı.
Dizlerimde iz var yarılmıştı. Her yıl tatile gittiğimiz yerde bir sonraki yıl gittiğim zaman her zaman atladığım yerden atladım ve boyum uzamış olduğu için dizimi kayaya çarpıp yardım. Çocukluk işte :)
Sağ kolumda iz var. Yine çocukken bayram tatiline babaanneme gitmiştik. İlk defa sobalı bir banyoda yıkanıyordum. Sağ kolumun bir kısmı sobaya değmişti ve yanmıştı.
Sağ elimde iz var, dershanede erkek arkadaşım uç batırmıştı ve uç hala içinde görünüyor :)
Benlerim var kalçalarımda.
Ama neyse bu lekeler belli olmuyor, zamanla geçti. Çocukluk güzel şeydi :)
Eig için teşekkürler:)
Malesef evet :-(
Sol bacagimin arkasinda baldirimda yanik izi var. Nargile komuru koymus arkadas piknii bankina bende bakmadan oturdum, bacagim yandi :-(
bir de sag yuzuk parmagimin ustunde 1,5 cm kesik izi var. Bulasik yikarken elimde bardak kirilmisti :-(
Bişeyler kırmak bizim işimiz geçmiş olsun :)
Evet bende de var baya :)
Camcılık yaptığım dönemden kalma :
https://i.hizliresim.com/1Y71NN.jpg
Elimde buzlu bal peteği desenli : 140 cm 200 cm. camı dükkana depodan taşırken.. bir anda kırıldı ve sol kol içimi kesti ve tükenmez kalem kapağı uzunluğunda ve eninde yarık oluştu ve 7 dikiş attırdık.
https://i.hizliresim.com/1Y71VN.jpg
Cep telefon bayisindeki kolondan aynayı sökmek isterken silikonla yapışık.. ayna sol elimin serçe parmağına düştü ve sol üst kenarındaki ince çizgili yerden sağ parmak aralığına kadar etini açtı , elimle geri kapadım ve diktirdik.. sigortamıda ödemiyolarmış :( ama 18'li yaşlarda olunca şikayet etmek aklıma gelmedi.. ahirette hesaplaşıcaz patronlarımla. 9 dikiş atıldı.
küçükken kalp böylesinde bıçak izi vardı
şu an tam gögüs kafesimde. büyüdügüm için aşşagıya indi
sol elimin orta parmagımın yanındaki parmakta dikiş izleri var.
sağ kafamın arkadasında dikiş izi var.
sol ayagımda yara idi var.
yüzümün sol tarafında iz var abim kibrit basmış ben küçükken o da küçüktü gerçi :)
hiç biri belli olmuyor çok şükür :)
Aman neyse ki belli olmuyor :)
:) çok şükür peki sende var mı?
Bana mı sordun yoksa araya kaynayana mı :)
sana. :)
Haa bende de var hem dogum lekesi hem yara izi hem dikiş izi ne ararsan var :)
ama barışık olmamıza sevindim :) peki belli oluyor mu?
Hepsi görünür yerde onlarda nazar boncuğum bence :))
benimde nazarboncugum var :)
Sende nazarboncukları var :))
bana nazar değdi güzel bir cocuktum :)
Bence hala iyi çocuksun sıkıntı etme :))
peki :)
Cevap
158Cevap
sağ yanağımda var ince uzun çok hafif belli olan bir yara izi, sağ bacağımda yanık izi var küçükken çok yaramazmışım çaydanlığı devirmişim sağ kalçamın arkasındada hafif yanık izi var aynı sbebten, sağ kaşımın başlangıcında bir iz var küçükken taşa vurmuşum düşüp ve sağ bileğimn üstünde minick bir yanık izi daha var ateşle oynamışım küçükken ve sol yanağımda y ve z şeklinde hafif minik iz var ağaçlardan çok düşermişim :D :D yeter mi :D
Maşallah sana hala yaşıyorsun ona şükür :))
Trafik kazası izleri, verem aşısının boynumda çıkardığı garip bir yara izi ( kız arkadaşımı korurken kavgada oldu diyorum herkes hayran hayran bakıyor :) ) . Estetikle düzeltmeyi hiç düşünmedim bunları. Özellikle yüzümde çok var trafik kazasından kalma ama yine de kalsın istiyorum ayrı bir hava katıyor kötü değil..
Meraklı bakışlar insanı cezbediyor dimi :)
Var caanim.4 yasinda. kalpten amaliyat oldum ve imi gogsumun arasinda dikis izim var sonra apandisten amaliyat oldum. onun izi var sonra bilegimde anju olmustum. onun var ve ben bu izlerimi seviyorum...
Büyük geçmiş olsun
Saoll canım benm
Dizimin üstünde egzoz yanığı izi var 6-7 senelik azcık belli oluyor hala. Yüzümde dikiş izi var sol faulün altında kulağımın dibinde çok kötü yarmıştım bu yaz. Kaşımda küçük bir yara izi var küçükken kapıya çarpıp yarmıştım onuda. Doğum lekesi var birde
yaralı yaralııı yaralı kalllbimmm <3
https://i.hizliresim.com/XBlLNk.jpg
Hahah geçmiş olsun :)
ilacı nedir ki :(
Yeni bir kalp :))
bulacağım yakınım ona :)
Azmin sonu başarı :)
umarım öyle olarak :))
Sol bileğimde dikiş izi ve karnımda bir çizik var biraz büyük. Okulda cam kapının içine düşmüştüm ordan kalma.. Bide kasığımda ve sağ kolumda da o camdan kalan izler var
Dikiş var mı
İşte sadece sol bileğime atmışlardı dikiş sonra iz kaldı.
Anladım geçmiş olsun
Teşekkür ederim :)
koltuktan yere zıplarken ne oldugunu bilmediğim bir güç beni kaldırıp taa odanın öbür ucuna fırtlatınca kafamı sehpaya geçirmişstim iz kalmsın diye dikiş attırmamıştık ama anlmda cukur var :D gamze o gamze :D
Hahah gamze o gamze :))
İnşaat kumunu rampa olarak kullanıp baya yükselmiştim yere konarken ayağım kaydı ve bisikletin pedalının demiri bacağımın etini yarmıştı 8 dikiş atıldı ama yara izi çok gözükmüyor :-)
Normal rampaya atlasaydın belki böyle olmazdı geçmiş olsun :))
Şırnakta normal rampa vardı da biz mi atlamadık xd
Şaka şaka İstanbul'da oturuyorum xd
Sağol :-)
Bak bir sürü bildirim geldi mutlu oldun :-) @ohadiyorummm
Ohaa bende dedim ne oluyoruz :))
Hepsi mutlu olman içindi ^^
Haha teşekkürler :)
Küçük kardeşimin belinin sağ tarafında ejderhaya birebir benzeyen bir doğum lekesi var avuç içi kadar dövme gibi birşey hatta , Küçükken çok kıskanırdım onu :D
Hatta kardeşimi büyüdüğünde samuray felan olacak sanırdım :)))
Kolumda ütü izi var. Küçükken, babam ütü yapmış ütü fişi de aşağı sarkmis şekilde masa da bırakmış. Ben durur muyum. Fişi aşağı çekmemle utunun koluma düşmesi bir olmuş :)
Offf:(
Hatırlıyor musun bunu?
Var belimde ve kolumda var.
lekelerin aynısı belimdekiler babamda ve erkek kardesimin kolumdaki babanemkiyle aynı.
Bide alnımda küçük çukur var çocukken çakıl tasi girmişti.
Babaanneden miras kalmış gibi :)) geçmiş olsun
bebekken vücuduma kaynar su dökülüp yanmış onun izleri var kolumda ve bacağımda ama barışığım ben onlarla :)
Aa geçmiş olsun
Maalesef var parmağımda yanık izi ve tırnağım deriyi yarmıştı orda bir dikiş izi ve diğerlerine hiç benzemeyen bir tırnak :(
Diğerlerine hiç benzemeyen bir tırnak? 😳
Hmm anladım geçmiş olsun
elimde var jilet girmişti, aynı kolumda akvaryumumu temizlerken demiri kesti o iz var bide kesik aynaya sürtünmüştü aynı elim :D onların izi var :D
Aynı el mi hepsi :))
var boynumda sağ tarafımda doğum lekem var beyazlık yazın biraz kararınca daha çok belli oluyo hatta :D
Renk mi alıyor :)
yooo leke olan yer un gibi bembeyaz ben güneşte bronzlaşıyom ama onun rengi hiç değişmiyo yanmıyo kararmıyo ve esmer tende beyaz leke göze batıyo o zaman :D
Haa anladım olsun nazar boncuğun bence :)
yani öyle kuzum ben seviyorum zati onu :D
Sol kalça kemiğimin üzerinde ; parmak kadar yara izi var. Doğduğumda orda deri yokmuş, annem yazık çok zahmet çekmiş mikrop kaptırmadan kapanması için :)
Nasıl yani yokmus :/
Baya deri yokmuş, yara gibi. Şimdi de incecik zaten
neyseki görünmeyen yerde geçmiş olsun
Neyse ki.. Teşekkürler
yüzümde 2 tane dikiş izi var biri alnımda 8 tane diğeri çenemde 6 tane. bide dizimde koskocaman yarık izi var. kolumda dikiş izi ve son olarak esmerim fakat karnımın tam solunda bembeyaz bir yer var. bu arada kolumda da kırıktan dolayı ameliyat izi var
Yüzümde gözümün altından şakağıma doğru bıçak yarası gibi bir iz var. Küçükken dikenli tellerin arasında düşmüştüm ikinci kattan.
Bariz belli mi oluyor
Seviyorsan sorun yok :)
sol bileğimde 22 dikiş var, platin takılmıştı, kolumda köpek balığı dövmem var, dizlerimde teknede ve bisikletten düşmede oluşan derin yaralr var ama hala çok yakışıklıyım. (ve de mütevazı) :D
Aynen parantez içindekini ben ekleyecektim de siz tamamladınız maşallah :))
omurilik felçlisiyim ve uzun süre yatakta yatmamdan dolayı vücudumda yaralar açıldı şu an yaralar geçti kapandı ama izleri duruyor
Dikiş izi var, bir de doğuştan Allah vergisi olan ayağımda fazla kemik var :))
Fazla kemik derken nasıl, nerede?
Aa çok geçmiş olsun canım
Sol bilegimde ben gibi iz var daha once rahmetli babannemde varmis ben bebekken bakip bakip gulermis :)
Sol kolumu ve elimi kizgin yagdan yakmistim 2. Dereceden yanik olusmustu onun izi var. Bide sag kasimin ustunde kucukken bisikletle duvara carpmamdan dolayi olusan bir yarik izi var ama dikis attirmadigim icin gecti artik cok belli olmuyor :)
Alnımın ortasında var, harry potter gibi dolaşıyordum bir ara :D
Hahah olsun bee :))
Yanik izleri var 2 3 tane birde kafamda yarik izi var.
Geçmiş olsun
Senden beterleri var merak etme :) (
Kaşımda dikiş izi var boynum ensem ve sırtımda tırnak izi (kedim yırtmıştı)
Kedini besliyor musun hala :)
Sag kolumda trafik kazasindan kalan tuhaf bir yara izi var..
Belli oluyor mu
Barışık olmak güzel :)
Oo kendine güzel ders çıkarmışsın helal olsun :)
Aynen öyle helal olsun :)
Ensemde ve sağ kalçamda doğum lekesi var ananas yüzünden :)
Ahh o anan'as yok mu :))
Alamamislar bende izini tasiyorum ;)
Anan da aşerecek şey bulamamış ahah :))
Aynen :)
24 saati doldumu sorularininda
dogum izim yok
ama genclikten kalan sivilce lekeleri var yüzümden..
Evet doldurdum.
Sivilce hmm peki
Sağ ayağımda iç kısmında ufak bir dikiş izi.
Kafamın arka kısmında ufak bir dikiş izi.
Kıçımın sağ tarafında küçük bir doğum lekesi.. transparan..
sol diz kapağımın yan tarafında küçük bir doğum lekesi
Başımın arka tarafnda dikiş izleri var
Dudağım küçükken patlamışdı onun izi var (resime bakarsan görebilirsin)
Kalçamda doğum lekesi var
Ayağıma şarapnel parçası gelmişti onun izi var (Askerden)
Digerlerini de görebilecez mi resme bakarsak :))
Ameliyat izi var göğsümde.
Sol işaret parmağımın üstünde cam kesiği (bardak yıkarken kırılırsa böyle oluyor)
Sol kolumun pazı kısmında 2 tane kesik (faça atmadım kazayla oldu)
Haha ne desem bilemedim :))
bişeyler söylüyceksin artık öyle sormakla olmuyor bu işler :D
Bişeyler bişeyler bişeyler :))
Hadi bakalım bu seferlik böyle olsun :)
Kesikler var yanık izi var sol ayağıma giren bisiklet boynuzun sol dizimin üstünde izi var sağ ayak bileğimin orada zıpkın izi var sağ vücudum harita gibi açıkçası:(
Off fenaymış cidden :/ geçmiş olsun
Teşekkürler böyle olacağı bebeklikten belliymiş ama :-) 3 aylıkken koltuktan düimüşüm o zaman burnumla ust dudağımın arası yırtılmış civi yüzünden bahtsız bedevi misali gelmişim dünya ya
Var. Kafamda kirmizi dogum lekesi var kucuk birsey sacim 3 numarayken dikkatli bakinca belli oluyor. bir tane de kaval kemigimin orda var. annemin pazarliklarini tasirken merdivene vurdum iz kaldi
Ahh şu anneler :))
Tabiki öyle :)
sol kaşımın biraz üstünde küçük bir su çiçeği izi var
Oda nazar boncuğun :))
Ne güzel işte en temiz kız sensin :))
İltifat etmeyi bile beceremiyon ya ahahah :))
Sorun değil canm benim ben anladım :))
Tekke beni diyorlar vücudun bir bölgesi diğer taraflardan daha beyaz.
Tövbe bişi anlamadım :/
Sol kaşımın üstünde bi' Dikiş izi var ama yakışıyor bana <3
Barışık olmak güzel :)
Yuzumde ufak bir dikis izi var bacagimin kenarinda bir yanik izi var dogum lekem bir yok heralde
Oda olsaymış tam olacakmış :)
:D oda eksik kalsin yeterince iz var
Hahaj :)
:D yeni bir iz eklendi haber vereyim dedim sabah elimi yaktim parmagimda guzel bir sekil var :D
Hayy seni sakar birde haber veriyor hahah :))
:D hahaha
Bacağımda ve kollarımda jilet izi var. Karnımda doğum çatlaklarım. Ameliyat izleri... Dizimde Aqua park hatırası... Hahah :)
Dogum çatlakları derken ,?
Ciddi misin inanmam 😰
Tamam şimdi inandım :/ :))
elimde gül diye adlandılan bir leke vardı ama gün geçtikçe kaybolmaya başladı görmek için çok dikkat edilesi bir durumda şu an ,
ama her doğum izi lekesi 1 olmuyor heralde
Dogum lekesi kalıcı ve vücut geliştikçe oda büyür diye biliyorum ama
Oluyormuş demekki :)
doğum lekesi var benden bile küçük görünmüyor. Onun dışında motor kazası yaptım arkadaşım atv ile üzerime çıkıyodu alkollüydü görmedi sağ adonisimin altında ve karnımda azcık izler var
Belli olmuyorsa sorun yok geçmiş olsun
Sol elimde kirmizi murekkepli kalemle boyanmis gibi bir leke var
yüzümde biraz iz var ağaca küçükken hızlı çarpmıştım..
Nasıl çarptın ki :)
Hahahh karanlıkta ne diye koşuyon sende birde saklambaç oynuyor gecenin köründe haha :))
Komsu çocukları ha :))
Yara izi ve yanık izi
fırlatılmış makas izi
batırılmış bıçak izi .. bunlar var bitek :)
sağ ayak başparmak altında 6 dikiş
Sol gözde (sol tarafta birleştiği yerde) dikiş izi var
:D
Geçmiş olsun :)
saol gözdeki dikiş izi bir 14-15 ayaktaki de 5-6 yıllık :D ama yinede saol
:)))
iki kaşımın ortası neresi oluyosa işte orası delinmiş falan dikiş atılmış
İki kaşın ortası neresi mi ahahah :)) geçmiş olsun :)
ilkokula giderken ütü yaparken hatta yapmaya çalışırken demeliyim elimde iz var ama çok belli değil
Ütü yanıgı çok fena ya haklısın
saçımda: sol şakak kemiğin orda beyaz şaç war doğum lekesi
sol kolumda çapraz bir yarık daha sayıyımmı :)
Varsa say bilelim :)
Alnımda karizmama karizma katan bir kesik var
Sol elimde de akrep şeklinde bir kesik var
Ve beni çoook yakışıklı yapıyor bu kesikler
Maşallah sana :))
Kucukken bisikletten dusurulmustum alnimda ufak bir iz var. Bacagimda da cok hafif dogum lekesi olsa gerek o var.
Pek bişey yokmuş :)
Sol bacağımda var. Küçükken ekmek kesme makinasının üzerine düştüm, Allahtan çalışmıyodu yine de biçti tabi
Hah trajikomik ya :)
3 ay öncesine kadar yoktu. Taa kii ayağıma cam tabak düşürene kadar. 5 tane dikiş var şu an , malesef
Geçmiş olsun :)
bir ara sirtim gubesten asiri derecede yanmisti ve bende kasimiatim sirtimdi siyah izler birakti ama ben gibi biraz buyugu
Güneş lekesi onlar bişi olmaz ya
Haa tamam peki :))
Sağ dizimde dikiş sağ avuç içinde ve işaret parmağında dikiş izi sağ göğüs yaninda doğum lekesi var :) ula hepsi sagdaymis be
Sagcısın belki ona mı işaret bilemedim ki :))
Benim sağım solum belli olmaz :))
Ataturkcuyum ben :)
Aa ilk söyledigini degilde ikinci söyledigini kaale alıyorum :) (
Bazıları hoslanmayabilir ama bu böyle :) ona borçluyuz ve bu borç kolay kolay odenemeyecekmis gibi görünüyor..
Gibi degil öyle ödeyemeyiz. Zoruna gidenin borusuna gitsin vala :)
Helall kız sanaa
3 ay öncesine kadar yoktu. Son 3 aydır makas yarası var
Sağ ayak bileğimin biraz üzerinde egzoz yanığı var.
kafamda 8 sol elimin farklı yerlerinde yaklaşık 30 dikiş ve göbeğimin hemen üstü ile sırtımda ufak bir picak yarası izleri var.
Diz kapağımda bisiklet Yarası, üst bileğimde kan Kardeş olma hevesi ile arkadaşımla yaptığım yarık. Kaç Yıldır var tabi biraz kapandı. Bir de parmağımda var onun hikayesi çok uzun.
Kan kardeş olma sevdası bende de vardı ama kan beni tutuyor :))
Benden bir göl akmıştı herhalde :D
Ayy çok kötü ahah :) (
Burun ameliyatı olduğum için burnumun altında lazer izi var
Burun ameliyatı sıkıntılı degil mi ya?
Yok yani sonrasını kastettim annemde oldu da sürekli ay burnum aman burnum diye geziyor ortaklıkta :))
var alnimin sol üst köşesinde dikiş işi var ninnacik
Kaç dikiş atıldı
hatırlamıyorum kucuktum.
ama pparmagin bir bogumu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar