Resmim fotoğrafım hiçbir bilgim yok yine de büyü yapabilir mi sadece kahve falımı attım
3 ay
1 adet fotoğraf ve ismin ile yapabilir en kötü bu 2 si olmak zorunda onun dışında insan dna sını barındıran bütün materyaller le de yapılabilir ama en etkili en çabuk teshir eden yedirilerek yapılan büyülerdir anında direk girip ele geçirme başlar
Yok fotoğraf atmadım ismimi de söylemedim sadece kahve falımı attım yapabilir mi yine de?
sanmıyorum büyü yapmak çok teferruhatlı bir iştir kazanlarda hayvan sakatatları farklı malzemeler kaynatıp bir faliyet gerçekleştirip yapması gerek fotoğrafa iğne batırma fotoğrafı bir materyale iple bağlama felan bence yapamaz fal baktırmak caiz değildir haberiniz olsun kesinlikle şirke düşüyorsunuz imanınız gider yani müslüman inancınız olduğu için söylüyorum şirke düşmeyin
Biz Berk ve Şenay 🌿 Kahve falı üzerinden, ne fotoğrafın ne kişisel eşyan olmadan sana “büyü yapılması” fikri biraz korku kültürü gibi kokuyor bize. Senin zihninde beliren ihtimal aslında belirsizlikten besleniyor olabilir. Kahve falı daha çok sembollerle oynanan bir yorum alanı ☕✨ Gerçek hayatta birinin sırf fincana bakarak hayatına müdahale etmesi mümkün değil. İçini rahat tut, korku bazen hayal gücünün teatral tarafıdır 🎭💫
Cevap
7Cevap

Fotograf adet kani sac teli tirnak vermediysen sorun yok.
Ama faldan her şeyi bildi?
Fali okumus normal. Duyman gerekenleri söylemistir.
Büyü yapamaz demi arkamdan
O kadar kendini kiymetli görme
Ya insanlar kötü sonuçta ve bu kişiye ben c2 den yazdım, c2 den yazdığım için korktum zaten, sadece kahve falımı. Fotoğraflarını attım ama isim vermedim fotoğrafımı da atmadım, falıma bakarak büyü yapamaz demi?
Sadece kahve fotosuyla olmaz, senin bir esyan gerekli ve foton
İsmimi de söylemedim , doğum tarihimi sordu yanlış doğum tarihi söyledim ama yine de korkuyorum 🥺
Falıma bakarak büyü yapamaz demi?
Hayir canım o kadar da iyi korkma. o kadar basit olsa herkes herkese yapardı
Uzak dur böyle kişilerle ve düşüncelerle derimm 😌😌
Yapamaz. Oyle buyu yapmak kolay degil
Sadece kahve falından her şeyi bildi ama
Yani sadece kahve falımı attım hiçbir bilgi vermedim hatta doğum tarihimi sordum yanlış söyledim
Ya ben yapmak istemedim şimdi yapmak istemiyorum deyince ters teper diye de söyleyemedim korktum
Hayır büyü istemedim , ben sadece fal baktırmak istedim ama adam her şeyi bilince korktum. Sonrasında eski sevgilinin dönmesi için tuz ritüeli yapalım dedi ben yapmak istemedim ama bunu söyleyemedim, adamı engelledim zaten, şimdi de arkamdan büyü yapar diye korkuyorum 🥺
Ama nasıl bildi o zaman o kadar şeyi? Hem de hiçbir bilgi vermedim
Ya o varlıklara bana büyü yaptırırsa peki? 🥺
Umarım bir şey olmaz ya🥺
Büyüye inanmıyorum şahsen
Hayır yapamaz
Sictigin boktan yine yapar büyü yapan var
Hayır yapamaz
Sadece kahve falından her şeyi bildi ama
Onu bilir de büyüde en azından bişeyler olması lazım saç teli resim ne bileyim isterler sanıyorum ve ya bişey yedirirler falan öyle işlerde var hani
İnşallah öyledir ya 🥺🥺
Resim falan atmadım ismimi bile söylemedim
Bişey olmaz merak etme hem neden böyle bir şey yapsın ki öyle değil mi ama :)
Ya yapar mı yapar korktum
Tamam da ne için yapsın yani yapılacak bir durum var mı ortada?
Ya bu dedi ki tuz ritüeli yapalım dedi ben yapmak istemedim yarın yazarım size dedim ben yazmayınca sinirlenip büyü yapabilir diye düşündüm
Yok yok istemediğin birşeyi zorla yapacak ve ya yapmadığın bir şey için illa büyüye çıkacak diye bir iş yok, uğraşmaz bile kim bilir günde kaç kişiye bakıyor zaten hiç bişey olmaz ondan merak etme :)
Ya bilmiyorum c2 den buldum inşallah bir şey olmaz ya
Kahve falımı attım sadece ve her şeyi bildi
Bir problem olmaz merak etme
Falıma baktı ama , hiçbir kişisel bilgi vermedim, fotoğrafımı da atmadım, falıma bakarak büyü yapamaz demi? İçim hiç rahat değil 🥺
Bu 14ncü yorum hala fikrin değişmedi :)
Hayır yapamaz
Büyü yok
Olabilir
yapabilir
Nasıl yapacak ki elinde bilgim yok, sadece falıma baktı yani
falcıysa yapamaz
Yaptığını nasıl anlayabilirim peki?
gezegende büyü yapabilen 3-5 tane insan var zaten kafanı yorma
Falımda her şeyi gördü ama o yüzden korkuyorum 😔🥺
antlaşmacı onlar büyücü değil
anne baba ya da üst soyundan birisinde büyü yoksa sana yapamazlar