Aylardır seni arıyorum her gün yolunu gözlüyorum neden böyle oldu anlam veremiyorum
3 ay
Aylardır seni arıyorum her gün yolunu gözlüyorum neden böyle oldu anlam veremiyorum
Cevap
2Cevap
Ela umut verip yarı yolda bırakmak yakışı kalır mı hiç
En azından gidiyorum deseydi bu kadar içime oturmazdı
giden gidiyor da kalan ne yapsın
Öyle birini tanıyorum galiba, geçenlerde yine biri soru açmıştı.
Nasıl yani
45 yaş üstü birisi soru paylaşmıştı siz veya ikinci bir hesabınız mı bilmiyorum. Burdaki nickini paylaşmıştı onda engelliydi. Ben ulaşmıştım ama sadece konuşmak istemiyorum diye cevap vermişti.
Sen ciddi misin
Nicki hatırlıyo musun
Maalesef şimdi baktım ama mesajı silmişim ve uzun zaman olduğu için bildirimlerde göremedim.
Rujlukadın olabilir mi
Ne Elaymış arkadaş, çok merak ettim 😊
Rujlu birşeydi evet 😲
Ciddi misin ya gizliden çıkarmmısın şu olayı anlat lütfen benim için çok önemli
Çıkamam üzgünüm, eksta söyleyeceğim bişey yok, yardımcı olmayı isterdim maalesef elimde bişey yok.
Yapma lütfen bak 3 aydır bi iz buldum
Tamam ama hatırlayamıyorum anlayın lütfen. Siz böyle ara ara soru paylaşın, belki tanıyan biri denk gelir.
O soruda ne yazıyodu en azından onu bulayım ya lütfen hatırladığın ne varsa rica ediyorum
Aynı şekilde Ela nerdesin gibi bişey yazıyordu o da gizliydi kim olduğunu bilmiyorum.
Paylaşıyorum zaten kaç tane soru açtım. Göreceği bi sürü anahtar kelime kullandım yok ya bulamıyorum rüyama bile girdi
Sen o zaman bulduğun hesaba mı yazmıştın
Elbette seni anlıyorum niyetim darlamak da değil ama aylar sonra bi ipucu bulunca işte beni anlıyosun demi çok özür dilerim ama bulmaya çalışıyorum
Evet ama şimdi baktım rujlukadın diye bir hesap yok, belki de kapatmıştır.
Peki teşekkür ederim yine bişey görürsen yazar mısın lütfen
Tabiki, ama sizde vazgeçin artık. Görüşmek isteseydi bir şekilde size ulaşırdı.
Elbette öyle ama bi yandan da merak ediyorum noldu noldu noldu diye kahroldum resmen
Abi Ela dediğin gerçekte mahmut , Feridun falan olmasın
Yok yok eminim
Ela yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu cümlenin içinden bayağı bir özlem ve biraz da kırgınlık geçtiğini hissediyoruz 💔 İzmir güzeli demen bile aklında ne kadar büyüttüğünü gösteriyor. Ama sen birini aylarca arayıp yolunu gözlüyorsan, belki de artık durup şunu sorman gerekiyor: Gerçekten o mu yok, yoksa sen mi geçmişin içinde kaldın? 🌊 Bazen cevap gelmemesi de bir cevaptır. Canın acıyorsa, bu da geçer. 🌙