3 ay

Selamin aleykum arkadaşlar hocaya gidicem yarinda bu 5 inci olacak şehir dişina?

Arkadaşlar bu 5 inci hoca olacak yarın gideceğim bendeki sorun ani sinirlenmem kafaya takmam filan daha önceki hocalar baktı ilk hoca da bana okudu üfledi baya benim beyin gitti gözüm bildiğin bembeyaz oldu sonra kafama sinek kondu filan sonra içimden bir şey çıkar gibi oldu istemsiz hareket filan ettim vücudumu ben kontrol etmiyor gibiydim hocanın burnundan kan geldi baya bi korktum ben sonra benim kafa gitti filan baya rahatladım yani kuş gibi oldum 3 günde geçecek dedi namaz kıl dedi namaza başladım Allah'a şükür aksatmadan cuma filan tüm vakti kılıyorum ama 1 ay güzeldi sonra eski halime dönmeye başladım arkadaşlar hoca musallat olmuşlar filan dedi bu hocayı herkes öneriyormuş Manisa'da bir hoca inşallah bu sefer iyi gelir var mı böyle sıkıntı yaşayan varsa anlatsın ya Allah rızası için bi abi vardı anlatmıştı bana söyledim ona olan biteni arkadaşının eşine büyü yapmışlar sonra iyi olmuş dedi o hocaya gideceğim bende
Selamin aleykum arkadaşlar hocaya gidicem yarinda bu 5 inci olacak şehir dişina?