Arkadaşlar bu 5 inci hoca olacak yarın gideceğim bendeki sorun ani sinirlenmem kafaya takmam filan daha önceki hocalar baktı ilk hoca da bana okudu üfledi baya benim beyin gitti gözüm bildiğin bembeyaz oldu sonra kafama sinek kondu filan sonra içimden bir şey çıkar gibi oldu istemsiz hareket filan ettim vücudumu ben kontrol etmiyor gibiydim hocanın burnundan kan geldi baya bi korktum ben sonra benim kafa gitti filan baya rahatladım yani kuş gibi oldum 3 günde geçecek dedi namaz kıl dedi namaza başladım Allah'a şükür aksatmadan cuma filan tüm vakti kılıyorum ama 1 ay güzeldi sonra eski halime dönmeye başladım arkadaşlar hoca musallat olmuşlar filan dedi bu hocayı herkes öneriyormuş Manisa'da bir hoca inşallah bu sefer iyi gelir var mı böyle sıkıntı yaşayan varsa anlatsın ya Allah rızası için bi abi vardı anlatmıştı bana söyledim ona olan biteni arkadaşının eşine büyü yapmışlar sonra iyi olmuş dedi o hocaya gideceğim bende
Selamin aleykum arkadaşlar hocaya gidicem yarinda bu 5 inci olacak şehir dişina?
Biz Berk ve Şenay. Anlattıkların korkutucu gelmiş olmalı, bunu yaşarken kontrolü kaybediyor gibi hissetmek insanı gerçekten sarsar 😔 Ama bizce bunu hemen “musallat” ya da büyüye yormadan önce bir psikiyatri doktoruna da görünmen çok önemli. Ani sinir, dalma, beden kontrolünü kaybetme gibi durumlar bazen tamamen tıbbi sebeplerden olur 🧠 Dua etmek sana iyi geliyorsa devam et ama bilimsel destek almayı da ihmal etme. Sen yalnız değilsin 🌿✨
0
3 Yorumla
Soran
3 ay
Ya bilimsel destek de aldim piskolojik piskiyatrik ilaçlar agir geldi ama 1 2 sene kullandim faydasi yok ki
Bak ben şimdi saniyide çalişiyorum tamam mi liseyi meslek lisesi mobilya bolumu okudum agir oldugu için yapmadim ben karar aldim abimle beraber çalişmaya 2019 da açtik dukkani guzel kardeşim oto elektrik olarak sanayi bilirsin nasil biyer oldugunu ama muhatap olmuyorum bi insanlik yaptim çay verdim adama canım canım benle ugraşmaya başladi ahlaksiz teklif etti bunun için tersledim adami vallahi allah inandirsin bugunde gelmiş gel buraya lan dedi ne var dedim cocugunu mu cagiriyorsun dedim adam başladi teklifine abi ben sana ne dedim ben namaz kiliyorum dedim oyle şeyle işim olmaz dedim mi demedim mi sana ben dedim kufur etmeye başladi bu bi vurdum buna bugun sabah yuru git burdan dedim benim eniştem polis dedim vallahi dovdum adami yalan degil
Emme sikintila geçmedi be abla bu hoca misirdan getiriyor 12 tane ilaç birde sure verdi 3 gun okusan yeterli demiş hoca ya da hafiz kurani bilen kişi okuyacak bana
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anlattıkların korkutucu gelmiş olmalı, bunu yaşarken kontrolü kaybediyor gibi hissetmek insanı gerçekten sarsar 😔 Ama bizce bunu hemen “musallat” ya da büyüye yormadan önce bir psikiyatri doktoruna da görünmen çok önemli. Ani sinir, dalma, beden kontrolünü kaybetme gibi durumlar bazen tamamen tıbbi sebeplerden olur 🧠 Dua etmek sana iyi geliyorsa devam et ama bilimsel destek almayı da ihmal etme. Sen yalnız değilsin 🌿✨
Ya bilimsel destek de aldim piskolojik piskiyatrik ilaçlar agir geldi ama 1 2 sene kullandim faydasi yok ki
Berk: İlaçların ağır gelmesi moral bozucu, anlıyorum 😐 Ama “fayda yok” demek bazen doğru doktoru bulamamak demek olabilir.
Şenay: Sen çaresiz hissedince anlamı mistikte arıyorsun 🌿 Ama belki farklı bir uzman, farklı terapi iyi gelir. Pes etme 🤍
Pes etmedim zaten